Ηλεκτρονική Έκδοση

ΠΑΟΚ: Για όλα φταίει η αστυνομία

Για απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας κατά των οπαδών του ΠΑΟΚ, κάνει λόγο με ανακοίνωση της η ΠΑΕ. Ο ΠΑΟΚ τα ρίχνει όλα στην αστυνομία για τα σοβαρά επεισόδια στον Βόλο και μιλά για πανικό που προκλήθηκε από την χρήση δεκάδων χημικών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας εναντίον των φιλάθλων μας -οι οποίοι στο σύνολό τους είχαν στην κατοχή τους εισιτήριο- με χρήση μεγάλων ποσοτήτων χημικών ουσιών, που είχαν ως αποτέλεσμα να εξαγριωθούν όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για να παρακολουθήσουν
έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.  

Η επιλεκτική για πολλοστή φορά ευαισθησία της Ελληνικής Αστυνομίας εναντίον των φιλάθλων μας προκαλεί έντονα ερωτηματικά και επιβεβαιώνει την άποψή μας για παντελή έλλειψη ικανότητας στις τάξεις των Αστυνομικών Αρχών.  

Αναρωτιόμαστε ποιον ή ποιους οφελούν οι συνεχόμενες προκλήσεις κατά των φιλάθλων μας και ποιος θα λογοδοτήσει απέναντι στην πλατιά μάζα των φίλων της ομάδας και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ εάν κι εφόσον μεθοδευτεί η τιμωρία της Τούμπας στα προσεχή εντός έδρας παιχνίδια.

Ο επίσημος ΠΑΟΚ προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποτρέψει την κλιμάκωση των επεισοδίων και η αποκατάσταση του κλίματος έγινε με παρέμβαση των ανθρώπων της ΠΑΕ και του προέδρου της, στον οποίον τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας δεν μπορούσαν να δώσουν μια λογική εξήγηση για την χρήση δεκάδων χημικών, που προκάλεσαν τον πανικό στις εισόδους του Σταδίου και ευτυχώς δεν οδήγησαν σε πιο θλιβερά γεγονότα".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
ΠΑΟΚ
Σούπερ Λίγκα
Ποδόσφαιρο