Ηλεκτρονική Έκδοση

Πατέρας: Παρότρυνα τον Σισέ να μείνει

Ο Νίκος Πατέρας διέψευσε δημοσίευμα εφημερίδας που τον ήθελε να έχει συναντηθεί στο σπίτι του με τον Σισέ την Παρασκευή. Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, πάντως, στη γραπτή του δήλωση αποκάλυψε ότι πριν από 20 ημέρες είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γάλλο επιθετικό, παροτρύνοντάς τον να παραμείνει και αγνοώντας τυχόν προτάσεις που είχε.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Γάτα» ο Τζιμπρίλ Σισέ συναντήθηκε με τον Νικόλα Πατέρα στο σπίτι του τελευταίου, εκφράζοντάς του την επιθυμία να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Οι δύο πλευρές διέψευσαν το συγκεκριμένο δημοσίευμα και μάλιστα ο Ν. Πατέρας έκανε και γραπτή δήλωση:

«Σχετικά με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Γάτα και την «φανταστική» συνάντηση και συζήτηση που υποτίθεται ότι είχα με τον Σισέ μέσα στο σπίτι μου έχω να πω τα εξής: Ο Σισέ δεν ήρθε σπίτι μου την προηγούμενη Παρασκευή. Πριν από 20 μέρες ο Σισέ επικοινώνησε μαζί μου γιατί είχαν εκδηλώσει ομάδες του εξωτερικού ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν.

Τον παρότρυνα να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, προτρέποντάς τον να μιλήσει με τον κύριο Γόντικα πράγμα που και έκανε. Το δημοσίευμα είναι ψευδές και είναι φανερό ότι γίνεται προσπάθεια από κάποιους να δημιουργήσουν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και εμένα προσωπικά».

Διαβάστε επίσης:

Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ο Κοτσόλης

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Σούπερ Λίγκα
Παναθηναϊκός