Ηλεκτρονική Έκδοση

Ολυμπιακός: Εξηγήσεις από την ΕΠΟ για τη ...μετεγγραφή Κοτσόλη

Η μετεγγραφή Κοτσόλη στον Παναθηναϊκό προκάλεσε την αντίδραση του Ολυμπιακού που ζήτησε εξηγήσεις από την ΕΠΟ για τις αλλαγές που έγιναν στις ημερομηνίες λύσεις συμβολαίων των ελεύθερων ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν δικαίωμα να ενταχθούν σε ομάδα μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου.


Το θέμα δημιουργήθηκε από το πουθενά, εξαιτίας του λάθους που έκανε στην πρώτη ανακοίνωση η ΕΠΟ. Συγκεκριμένα στις 31 Ιανουαρίου η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωνε ότι οι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, Έλληνες ή αλλοδαποί, τα συμβόλαια των οποίων έληξαν ή λύθηκαν έως τις 30-6-2010 μπορούν να υπογράψουν σε ΠΑΕ μέχρι και την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011.

Σήμερα, τελευταία μέρα της προθεσμίας, η ΕΠΟ όχι μόνο έδωσε παράταση μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου, αλλά ανακοίνωσε επίσης ότι μετεγγραφή μπορούν να κάνουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων λύθηκαν ή έληξαν μέχρι τις 31 Αυγούστου 2010.

Η ρύθμιση που ανακοινώθηκε σήμερα ήταν και η πιο δίκαιη (και εναρμονισμένη με τις διατάξεις της FIFA) καθώς είναι πολλές οι περιπτώσεις των παικτών που έμειναν ελεύθεροι μεταξύ 30 Ιουνίου – 31 Αυγούστου 2010. Στον Ολυμπιακό ωστόσο θεώρησαν ότι με τη σημερινή ρύθμιση η ΕΠΟ θέλησε να εξυπηρετήσει τον Παναθηναϊκό για να εντάξει στο δυναμικό του τον Κοτσόλη. Έτσι ζήτησαν εξηγήσεις από τον Σοφοκλή Πιλάβιο για την αλλαγή των ημερομηνιών.

 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Σούπερ Λίγκα
Ποδόσφαιρο
Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός
ΕΠΟ