Ηλεκτρονική Έκδοση

Συλλαλητήριο και γύρος του θριάμβου στο ΟΑΚΑ

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης, να μετατραπεί το παιχνίδι με τον Ατρόμητο σε ειρηνικό συλλαλητήριο για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Περίπου 35.000 οπαδοί βρίσκονται στο ΟΑΚΑ και αποθέωσαν τους παίκτες του «τριφυλλιού» σε... γύρο του θριάμβου που προηγήθηκε του ματς.

Περίπου 4.500 οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν μηχανοκίνητη πορεία από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας μέχρι το ΟΑΚΑ. Πέρασαν από τα γραφεία της γγΑ, της ΕΠΟ, αλλά και της Σούπερ Λίγκας, φώναξαν συνθήματα, αλλά δεν δημιούργησαν το παραμικρό απρόοπτο και έφτασαν ήσυχα στην Καλογρέζα.

Στο γήπεδο αναρτήθηκαν περίπου 15 υβριστικά πανό για τον Ολυμπιακό και άλλα τόσα για τον πρόεδρό του, Βαγγέλη Μαρινάκη. Όμως αυτό που έκανε περισσότερη αίσθηση ήταν ένα πανό γραμμένο στα γαλλικά, που ζητά από τον Τζιμπρίλ Σισέ να αναθεωρήσει τα όσα είπε περί αποχώρησης του καλοκαίρι από την ομάδα. "Djibril,tu est l'un d'entre nous!! Restes avec nous" (Τζιμπρίλ, είσαι ένας από μας. Μείνε μαζί μας)", αναφέρει το πανό.

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν το γύρο του γηπέδου, και γνώρισαν την αποθέωση από τους οπαδούς, που φώναζαν "νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές". Ταυτόχρονα, τα μάτριξ του γηπέδου έγραφαν "ευχαριστούμε", απευθυνόμενα τόσο στους παίκτες όσο και στους οπαδούς.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Σούπερ Λίγκα
Παναθηναϊκός
Ποδόσφαιρο