Ηλεκτρονική Έκδοση

Ο Ατρόμητος πήρε και τον Κώστα Γιαννούλη

Ο Κώστας Γιαννούλης αποτελεί το πέμπτο μετεγγραφικό απόκτημα του Ατρομήτου, μετά τους μακρή, Φυτανίδη, Ράντμαν και Μπέλιτς. Ο 23χρονος αμυντικός αποκτήθηκε με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο από την Κολωνία.

 

Με τη γερμανική ομάδα δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του, καθώς δεν χρησιμοποιήθηκε σε κανένα επίσημο παιχνίδι. Επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα έπειτα από ένα χρόνο, καθώς αγωνίστηκε στον Ηρακλή από το 2007 ως το 2010, έχοντας 60 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
 
«Νομίζω ότι βρέθηκε η καλύτερη λύση μετά από την αξιολόγηση των προτάσεων που είχα, γιατί ο Ατρόμητος είναι ένα υγιές σωματείο κι έδειξε από την πρώτη στιγμή μεγάλο ενδιαφέρον για εμένα. Διαθέτει ένα τεχνικό επιτελείο που δουλεύει πολύ, έχει την στήριξη του κόσμου του και μπορεί να πετύχει και άλλες διακρίσεις στο μέλλον σαν και αυτήν με την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ατρόμητος μου δίνει την ευκαιρία να κάνω μια νέα αρχή, να τον βοηθήσω αλλά και να με βοηθήσει», δήλωσε ο παίκτης μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Σούπερ Λίγκα
Ποδόσφαιρο
Ατρόμητος Περιστερίου