Ηλεκτρονική Έκδοση

Προθεσμία 48 ώρες για να αποσύρει την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια

Τελεσίγραφο της ΕΠΟ στον ΟΦΗ

Διορία 48 ωρών έδωσε η ΕΠΟ στην ΠΑΕ ΟΦΗ για να αποσύρει την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια για το ζήτημα της αδειοδότησής του. Το ΔΣ της ομοσπονδίας έστειλε τελεσίγραφο στην κρητική ομάδα και σε περίπτωση που ο σύλλογος δεν συμμορφωθεί, τότε αντιμετωπίζει ακόμα και την πιθανότητα διαγραφής.

Μετά από τη δικαίωσή του στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο στις 6 Ιουλίου, ο ΟΦΗ ενημέρωσε επίσημα ότι θα αποσύρει την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια, αφού κάτι τέτοιο αντιτίθεται στους κανονισμούς τόσο της ελληνικών, όσο και των διεθνών ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα και η ΕΠΟ είναι σαφώς ενοχλημένη, οπότε και αποφάσισε να δράσει.

Παράταση στην... παράταση

Νέα παράταση για τη λήξη της σεζόν 2010-11 μέχρι το τέλος Ιουλίου θα ζητήσει από την UEFA η ΕΠΟ. Στόχος της ομοσπονδίας, σε περίπτωση που λάβει θετική απάντηση, είναι να διεξαχθούν το ταχύτερο δυνατό οι αγώνες διαβάθμισης που εκκρεμούν. Υπενθυμίζεται ότι ήδη η UEFA είχε δώσει μία παράταση στην ΕΠΟ, η οποία λήγει την Παρασκευή 15 Ιουλίου.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
ΟΦΗ
Ποδόσφαιρο
Σούπερ Λίγκα
ΕΠΟ