Έντυπη Έκδοση

Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΑΕΚ

«Ναι» από Χατζηιωάννου

Αλλάζει θεαματικά το τοπίο στην ΑΕΚ με τη χθεσινή δήλωση-παρέμβαση του Πόλυ Χατζηιωάννου, που τάσσεται στο πλευρό του Δημήτρη Μελισσανίδη στην προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας.

Με το «ναι» του Χατζηιωάννου στον Μελισσανίδη αλλάζει θεαματικά το τοπίο στην ΑΕΚ Με το «ναι» του Χατζηιωάννου στον Μελισσανίδη αλλάζει θεαματικά το τοπίο στην ΑΕΚ Η χθεσινή δήλωση του εφοπλιστή στη ΝΕΤ, ότι συμμετέχει με «συγκεκριμένο ποσό» στην προσπάθεια κατασκευής του γηπέδου, δίνει άλλη βαρύτητα πλέον στην κίνηση Μελισσανίδη και ανατρέπει όλα τα δεδομένα προς τη θετική κατεύθυνση για τον καταταλαιπωρημένο σύλλογο.

Ο κ. Χατζηιωάννου, που αποχώρησε προ τριετίας από το μετοχικό σχήμα της ΑΕΚ, θα επενδύσει μόνο σε ό,τι αφορά την προοπτική κατασκευής γηπέδου. Κατά πληροφορίες της «Ε», η ομάδα που έχει συσταθεί είναι 4μελής (Μελισσανίδης, Χατζηιωάννου, Παππάς και ένας ακόμη εκτός ΑΕΚ).

Η δήλωση του Πόλυ Χατζηιωάννου:

«Παρακολουθώ με προσοχή τις εξελίξεις στην ΑΕΚ και τις προσπάθειες που δρομολογούνται για την αναγέννηση. Οι θέσεις που έχω εκφράσει από το 2010 αναφορικά με το χώρο του ποδοσφαίρου, όταν αποχώρησα από την ΑΕΚ πληρώνοντας τα χρέη που μου αναλογούσαν, ισχύουν στο ακέραιο. Πρόθεσή μου είναι και θα είναι να μην αναμειχθώ στα θέματα της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετοχικά, διοικητικά ή στα αγωνιστικά. Θεωρώ όμως ότι μια κίνηση για την κατασκευή νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα πρέπει να τύχει υποστήριξης από όλους τους φίλους της που έχουν την οικονομική δυνατότητα. Οποιος επιχειρηματίας μπορεί, άλλος με 100 χιλιάδες, άλλος με 500 χιλιάδες ευρώ, άλλος με 1 εκατομμύριο ευρώ, ας συνδέσει το όνομά του με την αναγέννηση της ομάδας. Εχω μιλήσει με τον κ. Μελισσανίδη, μου ανέλυσε το όραμά του και ξέρει ότι σαν φίλαθλος θα συμμετέχω και εγώ με συγκεκριμένο ποσό, κατά το χτίσιμο του γηπέδου της ΑΕΚ.

»Εύχομαι στον κ. Μελισσανίδη, που φαίνεται ότι επιθυμεί να παίξει ενεργό ρόλο στην υπέρβαση της σημερινής κρίσης, να βρει τη χρυσή τομή και να δώσει νέα προοπτική στην ομάδα. Ολοι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να τον στηρίξουν».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ