Έντυπη Έκδοση

Χάρης Οικονομόπουλος: ΑΕΚ, πάμε στοίχημα;

Τηλεφώνημα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη δέχτηκε προχτές το βράδυ ο Χάρης Οικονομόπουλος και αντικείμενο συζήτησης ήταν το ζήτημα της εκχώρησης των απαιτήσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ (από Ψωμιάδη) στο Δημόσιο και η εκκαθάριση της ΠΑΕ. Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της ΑΕΚ στη δίκη Ψωμιάδη και εκδότης της “Ε” δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει το περιεχόμενο της εμπιστευτικής συνομιλίας με τον κ.Μελισσανίδη, , ωστόσο χτες το πρωί, αναρτήθηκαν σε οπαδικές ιστοσελίδες της ΑΕΚ κείμενα που κάνουν λόγο για γραπτή δέσμευση του κ. Οικονομόπουλου στον επικεφαλής της διοίκησης της ΑΕΚ.

Με δήλωση του ο κ. Οικονομόπουλος προτείνει δημοσίως στοίχημα σε όποιους, τυχόν, αμφισβητούν τις κινήσεις του στο θέμα της εκχώρησης και εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ. Το κείμενο της γραπτής δήλωσης: “Αντί σχολίου σε όσα αναφέρονται σήμερα σχετικά με δεσμεύσεις αναφορικά με την εκχώρηση και την εκκαθάριση προτείνεται σε όποιους από την οικογένεια της ΑΕΚ ενδιαφέρονται και μπορούν το ακόλουθο δημόσιο στοίχημα:
 
Είναι εμφανές ότι μετά την εκχώρηση της απαίτησης της ΠΑΕ ΑΕΚ προς το Δημόσιο και την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης δεν μπορώ να προσδοκώ, ούτε εγώ ούτε οι συνεργάτες μου, από την υπόθεση που χειριζόμαστε επί δέκα χρόνια ούτε την ελάχιστη συμφωνημένη αμοιβή επιτυχίας του €1.500.000, ούτε τε τα έξοδα που πραγματοποιήσαμε. Καθώς ο χρόνος που χρειάζεται για την είσπραξη των χρημάτων για λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά τα παραπάνω διακόπτεται. Με δική μου συμφωνία. Ενώ θα μπορούσε και να μη διακοπεί. 
 
Όποιοι λοιπόν, τυχόν, την αμφισβητούν ή χρειάζονται δεσμεύσεις ότι:
 
1. η εκχώρηση των απαιτήσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά Ψωμιάδη προς το Δημόσιο θα ολοκληρωθεί έγκαιρα και/ή 
2. εγώ δεν θα αποτελέσω εμπόδιο στην έγκαιρη ολοκλήρωση της εκκαθάρισής της για την συμμετοχή της νέας ΠΑΕ ΑΕΚ στο πρωτάθλημα  της Football League χωρίς το παραμικρό οικονομικό αντάλλαγμα,  ας στοιχηματίσουν δημόσια μαζί μου τη χρηματοδότηση κάθε εργαζόμενου την 5η Μαίου στην έκδοση της Ελευθεροτυπίας με το ποσό των 10.000 € για τη συμμετοχή κάθε τέτοιου εργαζόμενου σε ισόποση αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της "Τρίτη Όψη Εκδόσεις Α.Ε".
 
Όπως σε εμένα  κοστίζει η τήρηση των λόγων μου, ας πληρώσει ισόποσα όποιος την αμφισβητεί ή απαιτεί δεσμεύσεις"".
 
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο