Ηλεκτρονική Έκδοση

Μεσογειακοί Αγώνες: Ακόμη 9 μετάλλια για την Ελλάδα

Άλλα εννέα μετάλλια προστέθηκαν στις αποσκευές της ελληνικής αποστολής για τους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα. Δύο ασημένια και επτά χάλκινα ο απολογισμός της τρίτης ημέρας, όπου η κολύμβηση και η πάλη είχαν την τιμητική τους.

Καταπληκτική επίδοση στα 100μ. ελεύθερο των γυναικών έπιασε η Νόρα Δράκου. Η 17χρονη Πατρινή κολυμβήτρια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και επέδειξε ότι είναι μία μεγάλη ελπίδα για το μέλλον του ελληνικού υγρού στίβου.

Το άλλο αργυρό μετάλλιο της ημέρας κέρδισε ο Γιάννης Αρζουμανίδης. Ο Έλληνας παλαιστής ηττήθηκε στον τελικό των 120 κιλών ελευθέρας από τον Τούρκο Φατίχ Τσακίρογλου και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Από εκεί και πέρα, χάλκινα μετάλλια κέρδισαν οι Ορέστης Λεωνίδης (96 κιλά ελευθέρας πάλης), Θεοδόσιος Παυλίδης (84 κιλά ελευθέρας), Ρωμανός Αλυφαντής (200μ. Μικτή ατομική), Αγγελική Εξάρχου (200μ. Πρόσθιο), Αναστάσιος Ακριτίδης (66 κιλά ελευθέρας), όπως και η εθνική ομάδα 4x200 ελεύθερο των ανδρών (Ζήσιμος, Δεμέτης, Γιαννούλης, Μούτσος). Χάλκινο κέρδισε και η εθνική ομάδα γυναικών στο σύνθετο ομαδικό της ενόργανης.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός