Ηλεκτρονική Έκδοση

Νεκρός 44χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής

Την τελευταία του πνοή μέσα στο γήπεδο, την ώρα που έπαιζε μπάλα, άφησε ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, ιδιαίτερα γνωστός στην κοινωνία του Βόλου. Πρόκειται για τον Φώτη Τερλιγκάκη, ο οποίος έφυγε χθες το βράδυ σε ηλικία 44 ετών.

 Ο άτυχος άντρας ευρισκόμενος στο γήπεδο του Μαγνησιακού, στην οδό Λαρίσης και Αθηνών, συμμετέχοντας σε αγώνα ποδοσφαίρου 5Χ5 μαζί με άλλα φιλικά του πρόσωπα αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Βόλου. Εκεί οι γιατροί περιορίστηκαν στο να διαπιστώσουν τον θάνατό του.
   Σήμερα  διενεργήθηκε νεκροψία για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, που θεωρούνται παθολογικά. Ο 44χρόνος δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Η είδηση του αναπάντεχου και ξαφνικού του θανάτου προκάλεσε αίσθηση, ειδικά στους ανθρώπους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θρηνεί για το χαμό ενός «από τα γελαστά του» παιδιά, όπως χαρακτηρίζουν τον άτυχο 44χρόνο Φώτη Τερλιγκάκη.  Ο Φώτης Τερλιγκάκης πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στους ερασιτέχνες του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ επί σειρά ετών προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στον Κένταυρο Βόλου με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ. Ο 44χρόνος ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.


 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο