Ηλεκτρονική Έκδοση

Θα ασκήσει τα καθήκοντά του ως ευρωβουλευτής της Ν.Δ.

Παραιτήθηκε από την προεδρία της ΟΝΝΕΔ ο Γ. Παπανικολάου

Έπλεξε το εγκώμιο του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή

Την παραίτησή του από την προεδρία της ΟΝΝΕΔ υπέβαλε σήμερα ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Γιώργος Παπανικολάου. Μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τον Κώστα Καραμανλή, ενώ υπογράμμισε ότι θα συνεργαστεί με τη νέα ηγεσία που θα προκύψει έπειτα από τις εσωκομματικές εκλογές της 29ης Νοεμβρίου.

Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Γιώργος Παπανικολάου Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Γιώργος Παπανικολάου Σε σχετική δήλωσή του, στην οποία κάνει ιδιαίτερη μνεία στον πρόεδρο της ΝΔ Κώστα Καραμανλή, ο κ. Παπανικολάου αναφέρει: "Σήμερα κλείνει ένα από τα πιο σπουδαία κεφάλαια στην ιστορία της ΝΔ, ένα κεφαλαίο δεκατριών λαμπρών ετών. Κλείνοντας και το δικό μου κύκλο στη νεολαία της παράταξής μας, έθεσα στη διάθεση του προέδρου της ΝΔ Κώστα Καραμανλή την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου της Οργάνωσης Νέων της ΝΔ. Από τη θέση πλέον του ευρωβουλευτή, πλάι στη νέα ηγεσία του κόμματος, θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις την κοινή προσπάθεια, με πίστη στις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά μας. Πάντοτε, θέτοντας ως προτεραιότητα την ενότητα, τη συνοχή και την ομοψυχία της ΝΔ".

Καταλήγει δε: "Σε ό,τι αφορά στην 'επόμενη μέρα' της ΟΝΝΕΔ, λειτουργώντας πλέον 'υπηρεσιακά' θα συνεργαστώ με τη νέα ηγεσία του κόμματος προκειμένου να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την ανάδειξη νέας κεντρικής διοίκησης και στην οργάνωσή μας. Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά όλα τα παιδιά της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τη συνεργασία που είχαμε και όλα όσα ζήσαμε τα χρόνια που πέρασαν. Πάνω από όλα ευχαριστώ τον Κώστα Καραμανλή για την εμπιστοσύνη του".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Νέα Δημοκρατία