Έντυπη Έκδοση

Συνάντηση στο χωριό

Ξαφνιάστηκαν την Παρασκευή το βράδυ -ανήμερα της Πρωτοχρονιάς- κάτοικοι και επισκέπτες στο χωριό Ελληνικό Αρκαδίας, απ' όπου έλκει την καταγωγή του, από τη μητέρα του, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Είδαν να φτάνει στο χωριό τους ένας υψηλός επισκέπτης, ο ίδιος ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, και να συναντιέται με τον πρώην υπουργό και σημερινό άτυπο νούμερο 2 της Ν.Δ.

Πολλοί από αυτούς που αντελήφθησαν τη συνάντηση τηλεφώνησαν σε φίλους τους να πουν το νέο και, όπως είναι φυσικό, τα σενάρια έδωσαν και πήραν. Τι θέλει, άραγε, ο πρωθυπουργός με τον Αβραμόπουλο; Τι έχουν να πουν οι δυο τους; Είναι όντως τυχαία η συνάντηση; Η φαντασία οργίασε, καθώς δύο μέρες πριν είχε γίνει εκείνη η δήλωση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη περί κυβέρνησης εθνικής ανάγκης... οπότε κάποιες σκέψεις πήγαν σ' αυτό το ενδεχόμενο. Το γεγονός βέβαια ότι την πρόταση είχε κάνει ο Μητσοτάκης χάλαγε το σενάριο να συζητήθηκε στο Ελληνικό κάτι τέτοιο.

Τέλος πάντων και οι δύο πλευρές έλεγαν χθες ότι η συνάντηση ήταν τυχαία και ολιγόλεπτη στην πλατεία του χωριού και όχι στο σπίτι του κ. Αβραμόπουλου, μεταξύ 10 το βράδυ και 2 το πρωί, όπως ανέφεραν κάποιες άλλες πληροφορίες. Ο πρωθυπουργός και η οικογένειά του είχαν καταλύσει στον ξενώνα του χωριού, γεγονός που έκανε θετική εντύπωση, όπως μαθαίνουμε, στον πρώην υπουργό Υγείας. Αν περνούσε και ο Αντ. Σαμαράς από τα εδάφη του Ελληνικού (σ.σ.: ή μήπως πέρασε;) οι σεναριογράφοι θα έγραφαν ωραίες ιστορίες για τους νέους πολιτικούς ηγέτες της χώρας.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Στη στήλη
Πολιτικά παρασκήνια