Έντυπη Έκδοση

Παρών ο Λαντάνι στον Ηρακλή

«Ζωντάνεψαν» τα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής χθες με την παρουσία του Ερέζ Λαντάνι που, σύμφωνα με δήλωσή του, έχει συμφωνήσει με τον Αντώνη Ρέμο για να πάρει το 50% των μετοχών της ομάδας.

Ο Μπόγκταν Μάρα από την Κλουζ στον Ηρακλή Ο Μπόγκταν Μάρα από την Κλουζ στον Ηρακλή Ο Ισραηλινός επιχειρηματίας πήγε στα γραφεία και ζήτησε να μιλήσει με όλους τους παίκτες, που κλήθηκαν πράγματι εσπευσμένα να δώσουν το «παρών», όπως και ο Σάββας Κωφίδης και όλα τα στελέχη. Ο Λαντάνι έδωσε υποσχέσεις για πληρωμές (μέχρι τέλους του μήνα ολική εξόφληση και σήμερα-αύριο να πάρουν το 20%) και ζήτησε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στους επόμενους αγώνες, αρχής γενομένης με την ΑΕΚ αύριο. Εκλεισε μάλιστα και η πρώτη μετεγγραφή, ο Ρουμάνος Μπόγκταν Μάρα της Κλουζ, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να επανδρωθεί το δ.σ. της ΠΑΕ. Δήλωσε, μάλιστα, μετά τις συναντήσεις: «Εχουμε επενδύσει μέχρι τώρα μισό δισεκατομμύριο δολάρια σε ελληνικές επιχειρήσεις και ο κ. Ρέμος μού ζήτησε να βοηθήσω τον Ηρακλή. Μου αρέσει ο Ρέμος, είναι σοβαρός, έχει θετική σκέψη και αγαπάει πολύ τον Ηρακλή και τη Θεσσαλονίκη. Συμφωνήσαμε να πάρω το 50% και την οικονομική διεύθυνση της ομάδας, αλλά να βοηθήσω και στη διοίκηση. Ο Ηρακλής είναι ομάδα 100 ετών, εγώ ασχολούμαι με τον αθλητισμό από μικρός και αποφάσισα στα 64 μου να βοηθήσω και να λύσω τα οικονομικά προβλήματά της. Μέχρι τέλους του μήνα όλες οι πληρωμές θα γίνουν στους παίκτες και στο προσωπικό. Θα φέρουμε κι άλλους παίκτες για να μην "πέσει" η ομάδα και να χτίσουμε για του χρόνου μια καλή ομάδα με στόχο ένα 5ετές πλάνο διάκρισης. Είμαι Εβραίος, η ιστορία της πόλης μου είναι γνωστή, σέβομαι όσα πρόσφερε η Θεσσαλονίκη στον εβραϊκό πληθυσμό στους πολέμους και γι' αυτό θέλω να βοηθήσω τον Ηρακλή», ενώ δεν επιβεβαίωσε ότι θα ασχοληθεί και με την εκμετάλλευση του γηπέδου που θέλει να κάνει ο Ηρακλής στη Μίκρα.

* Την ίδια ώρα οι «κυανόλευκοι» θέλουν «δανεικό» από την Μπόχουμ τον Ντάνι Φερνάντεζ, ενώ κροατικά δημοσιεύματα στο Ιντερνετ αναφέρουν ότι ζήτησαν από τη Χάιντουκ Σπλιτ τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό Γιούριτσα Μπουλιάτ, που είναι διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές αλλά έχει υψηλό κασέ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ηρακλής
Ποδόσφαιρο