Έντυπη Έκδοση

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

«Η Μεταπολίτευση χρεοκόπησε...»

Το ακροατήριο των γυναικών της Ν.Δ. επέλεξε χθες, με αφορμή την κοπή της πίτας της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντ. Σαμαράς για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες.

Ο κ. Σαμαράς έβαλε κατά της κυβέρνησης που πορεύεται χωρίς σχέδιο. Ταυτόχρονα άσκησε κριτική στο ίδιο του το κόμμα κατά την περίοδο της διακυβέρνησης Καραμανλή για τις παραλείψεις κυρίως στα θέματα διαχείρισης της οικονομίας.

«Ζούμε τον χειρότερο χειμώνα της τελευταίας 35ετίας, τόνισε. Τα σημερινά αδιέξοδα έφτασαν το σύστημα στα όριά του. Η Μεταπολίτευση χρεοκόπησε και μαζί με αυτήν η ανάπτυξη που στηρίχθηκε σε δάνεια, η παραγωγική βάση συρρικνώθηκε, ο δημόσιος τομέας επεκτείνεται σε βάρος του ιδιωτικού. Ολα αυτά υποθηκεύουν το μέλλον της χώρας. Δανειζόμαστε συνεχώς από τα παιδιά μας, Φτάνει πια».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ανέφερε ότι «χρεοκόπησε η πολιτική διαχείρισης, που αναδιένεμε συνεχώς τις πελατειακές σχέσεις του κράτους με την κοινωνία και των κομμάτων με το κράτος. Το σύστημα αυτό υποβίβασε τον πολίτη σε καταναλωτή, τους νέους σε απασχολήσιμους, το περιβάλλον σε αντικείμενο κερδοσκοπίας, την Παιδεία σε ρηχή εκπαίδευση, την ψυχαγωγία σε φτηνή διασκέδαση, την εργασία σε αγγαρεία, την επιχειρηματικότητα σε κερδοσκοπία, την ελευθερία σε ελευθεριότητα, τη θηλυκότητα σε εμπόρευμα και τη μητρότητα σε πάρεργο».

Η πρόεδρος της Ν.Δ. αναφέρθηκε στην ανεξάρτητη αρχή Παρατηρητήριο του Οικογενειακού Προγραμματισμού, που ιδρύει η Ν.Δ., επαινώντας και την υπεύθυνη της Γραμματείας Γυναικών του κόμματος Ν.Δ. Κατερίνα Παπακώστα για τη δράση της.

Τέλος, ο πρόεδρος και η γραμματέας έκοψαν την πίτα των γυναικών και το φλουρί, που απευθυνόταν στη γυναίκα σύζυγο, μάνα και δείγμα υπομονετικότητας, έπεσε κατά τύχη στη σύζυγο του κ. Σαμαρά, Γεωργία.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Νέα Δημοκρατία