Έντυπη Έκδοση

Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ «ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ» ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Περιμένει το χρήμα

Ο «εν δυνάμει» πρόεδρος έπιασε δουλειά στην ΑΕΚ, χωρίς να έχει λάβει ακόμα τις απαραίτητες εγγυήσεις από τους μετόχους. Τι εγγυήσεις; Ζεστό χρήμα για να βγει η σεζόν και υπερεξουσίες έτσι ώστε να έχει το απόλυτο κουμάντο.

Τον Σκόκο και οπαδούς της ΑΕΚ είδε χθες ο Αδαμίδης Τον Σκόκο και οπαδούς της ΑΕΚ είδε χθες ο Αδαμίδης Χθεσινοβραδινές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Σταύρος Αδαμίδης σκοπεύει σήμερα να επιστρέψει στο Λονδίνο και θα περιμένει να του ανάψουν το «πράσινο φως» οι μέτοχοι. Οτι δηλαδή αναλαμβάνει εν λευκώ την ΠΑΕ.

Αλλωστε χθες το βράδυ, στη συνάντηση που είχε στα γραφεία της ΠΑΕ με εκπροσώπους του συνδέσμου οπαδών Πατησίων, ήταν ξεκάθαρος: «Ακόμα δεν είναι οριστικό ότι θα αναλάβω. Περιμένω εγγυήσεις από την πλευρά των μετόχων. Πρέπει να βάλουν δέκα εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα ώς το τέλος της σεζόν. Σε αυτό το ποσό δεν συμπεριλαμβάνονται τα 3,5 εκατομμύρια που περιμένει η ΠΑΕ από έσοδα ώς το τέλος του μήνα».

Με τους «Πατησιώτες» ο Αδαμίδης είπε πολλά και διάφορα. Ως καλός δικηγόρος ξέρει να ελίσσεται και, για παράδειγμα, όταν συζητά με «αντιμπαγεβιτσικούς» βγάζει όλο του το μένος κατά του προπονητή της ομάδας, επηρεασμένος προφανώς και από τον καλό του φίλο και ορκισμένο εχθρό του «Ντουσανάκου», Γιώργο Κιντή. Οταν οι συνομιλητές του είναι με το μέρος του Μπάγεβιτς, όπως για παράδειγμα οι «Πατησιώτες», ο 36χρονος δικηγόρος ξέρει να αποφεύγει τις κακοτοπιές: «Με τον Μπάγεβιτς δεν έχω μιλήσει ακόμα, γιατί δεν έχω θεσμικό ρόλο. Είναι κεφάλαιο για την ΑΕΚ και θα παραμείνει σίγουρα ώς το καλοκαίρι. Τότε θα συζητήσουμε για την ομάδα της νέας χρονιάς και θα προσπαθήσουμε να τα βρούμε. Θα δούμε τι έφταιξε και τι πρέπει να γίνει και θα διαπιστώσουμε αν θα συνεχίσουμε μαζί. Είναι συζήτηση πάντως που θα γίνει το καλοκαίρι».

Κατά τ' άλλα όταν η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από τον Νικολαΐδη έκανε λόγο για «κακοδιαχείριση» επί των ημερών του. Υποσχέθηκε πως θα γίνει «διαχειριστικός έλεγχος», τόνισε πως σαφέστατα πωλείται η ΠΑΕ (ειδικά αν βρεθεί κάποιος που βάζει 15 εκατομμύρια), επιβεβαίωσε πως μοναδικοί ενεργοί μέτοχοι που έχουν απομείνει είναι οι Νοτιάς και Παππάς και μετέφερε την επιθυμία και βούληση να επενδύσουν στην ομάδα τεσσάρων φίλων του που από χθες έγιναν διάσημοι χάρη φυσικά στην ΑΕΚ. Ο ένας φέρεται να είναι εφοπλιστής, ο άλλος είναι υπάλληλος ναυτιλιακής εταιρείας, ο τρίτος είναι Πειραιώτης δικηγόρος και ο τέταρτος, ξενοδόχος.

Νωρίτερα ο Σταύρος Αδαμίδης είδε στα γραφεία της ΠΑΕ τον Νάτσο Σκόκο στον οποίο το ξέκοψε οριστικά: «Δεν πωλείσαι»! Τα ίδια είπε λίγο αργότερα και στους δύο ατζέντηδες που πήγαν (με τσαμπουκά) στην ΠΑΕ να απαιτήσουν μετεγγραφή του πελάτη τους.

Στα αγωνιστικά, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης κατάφερε χθες το πρωί να πάει με καθυστέρηση 1 ώρας και 45 λεπτών στην προπόνηση: αντί για τις 10.15 εμφανίστηκε στις 12 στους Θρακομακεδόνες! «Με πήρε ο ύπνος!» είπε στον Δημητριάδη, που τον έστειλε για απολογία στον Νίκο Θανόπουλο. Είναι βέβαιο πως θα τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο. *

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Κιντής
Ποδόσφαιρο