Ηλεκτρονική Έκδοση

Αρνούνται τις επαφές με το Χριστοφοράκο Ζαγορίτης- Σπυρόπουλος

Με σημερινές τους ανακοινώσεις τόσο ο γραμματέας της Ν.Δ, όσο και ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ αρνούνται ότι είχαν οποιαδήποτε επικοινωνία με τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της Siemens, Μιχ. Χριστοφοράκο.

"Σχετικά με το σημερινό (28.1.2010) δημοσίευμα της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ", με κατηγορηματικό τρόπο, δηλώνω απερίφραστα ότι ουδεμία τηλεφωνική ή δια ζώσης επαφή είχα ποτέ με τον κ. Χριστοφοράκο, τον οποίο και δεν γνωρίζω προσωπικά" αναφέρει σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ ο διευθυντής του κόμματος.

Από την πλευρά του ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρης Ζαγορίτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Με αφορμή τα όσα είδαν το “φως” της δημοσιότητας, ξεκαθαρίζω ότι δεν γνωρίζω τον κ. Χριστοφοράκο και δεν είχα ποτέ καμία επικοινωνία μαζί του".

Κάλυψη στον Ροβέρτο Σπυρόπουλο από την κυβέρνηση

"Αυτό που έχουμε να πούμε ως κυβέρνηση είναι ότι αναφερόμαστε και συντασσόμαστε με την απάντηση του κ. Σπυρόπουλου.", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, προσθέτοντας ότι "εν πάση περιπτώσει δεν μπορούμε να συζητάμε βάσει αντιγράφων κάποιου ημερολογίου, έτσι όπως παρουσιάζεται".

Όσον αφορά την κ. Σιούτη και για το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει απάντηση από την πλευρά της, ο κ. Πεταλωτής δήλωσε: "Για την κ. Σιούτη, εάν υπάρξει απάντηση, θα ανακοινωθεί".

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν ο Μιχάλης Χριστοφοράκος θα κληθεί να καταθέσει στην επιτροπή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι το ποιοι θα κληθούν ως μάρτυρες είναι ένα θέμα που αφορά την επιτροπή.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Νέα Δημοκρατία
Υπόθεση Siemens
ΠΑΣΟΚ
Για το ίδιο θέμα
Προεκλογικά νταραβέρια ΝΔ, ΠΑΣΟΚ με Χριστοφοράκο