Ηλεκτρονική Έκδοση

Νεκροί βρέθηκαν και οι τρεις ψαράδες

Τελευταία ενημέρωση:

Νεκροί εντοπίστηκαν πριν από λίγη ώρα στον Κόλπο Βουρλιά από το Λιμενικό Σώμα και οι τρεις ψαράδες που αγνοούνταν από χθες το πρωί στην περιοχή του Αργολικού Κόλπου.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, τα τρία πτώματα που βρέθηκαν σήμερα το πρωί, κατά πάσα πιθανότητα ανήκουν στους αγνοούμενους και μένει μόνο να αναγνωριστεί η ταυτότητά τους.

Στην επιχείρηση έρευνας συμμετείχαν  τέσσερα αλιευτικά σκάφη, ένα ναυαγοσωστικό σκάφος, τρία πλωτά του Λιμενικού, τέσσερις δύτες και ένα όχημα του Λιμενικού που διεξήγαγε  έρευνες από ξηράς μαζί με ομάδα της ΕΜΑΚ, νωρίτερα την περιοχή επιτηρούσε και ένα ελικόπτερο Σούπερ Πούμα.

Το Λιμενικό κινητοποιήθηκε χθες λίγο μετά τις 11:30 το πρωί από τον ιδιοκτήτη του σκάφους που είχε δανείσει τη βάρκα του στους αγνοούμενους και ανησύχησε καθώς αργούσαν να επιστρέψουν.

Λίγη ώρα αργότερα, το σκάφος στο οποίο επέβαιναν δύο Έλληνες ηλικίας 45 και 60 ετών αντίστοιχα και ένας αλλοδαπός, βρέθηκε αναποδογυρισμένο κοντά σε βράχια κάτι που ανησύχησε τους άνδρες του Λιμενικού, οι οποίοι εντατικοποίησαν τις έρευνες στην περιοχή.

Επρόκειτο για δύσκολη επιχείρηση καθώς στην περιοχή έπνεαν άνεμοι εντάσεως έως και επτά μποφόρ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αστυνομικό ρεπορτάζ