Έντυπη Έκδοση

... σαν να'χουμε χάσει πόλεμο ...

Ας μιλήσουν επιτέλους οι Συγγραφείς, οι Ποιητές, οι Ζωγράφοι, οι Ηθοποιοί, οι Μουσικοί, οι Επιστήμονες.

Ας μιλήσουν επιτέλους υπέρ του Λαού!

Στα παλιά μας τα παπούτσια το ευπώλητον των βιβλίων, τα συγγραφικοεκδοτικά κυκλώματα, οι επιδοτήσεις και οι χορηγίες...

...στον τάφο τους αυτοί που σιτίζονται στο Πραιτώριο!

.......................................

Ας μιλήσουν οι νέοι! ας βουτήξουν το σύστημα απ' τις γραβάτες του. Σκλαβιά βαρειά τούς ετοιμάζουν...

Αφού τα τσιράκια της εξουσίας (με συνένοχο ένα ελαφρόμυαλο μέρος εκ των αριστερών) κατασυκοφάντησαν τον πατριωτισμό

ως εθνικισμό, τώρα εμφανίζουν ως πατριωτικά τα πιο άγρια νεοφιλελεύθερα μέτρα που έχουν ληφθεί από γενέσεως δικομματισμού.

Η κατάσταση εμφανίζεται, και ως έναν βαθμό είναι, ως «Εκτάκτου Ανάγκης». Η Συναίνεση απαιτείται ως ένα είδος «Επιτροπής Κοινής Σωτηρίας». Το «Διευθυντήριο των Βρυξελλών» και οι «Διομολογήσεις» κρέμονται πάνω απ' το άδειο (όπως μας έχουν πείσει τόσα χρόνια ότι είναι) κεφάλι μας. Με έναν λόγο, η «Πατρίδα βρίσκεται σε κίνδυνο»!

Και ποιος είναι ο «Υπέρτατος Νόμος», όταν η πατρίδα βρίσκεται σε Κίνδυνο; η Σωτηρία της!

Αυτοί λοιπόν

οι ίδιοι

που καταλήστεψαν την πατρίδα, που λαφυραγώγησαν τον πλούτο της 35 χρόνια τώρα, οι Δυνατοί, με μαριονέτες τούς Πράσινους και τους Γαλάζιους, απευθύνονται τώρα στον λαό,

στο φιλότιμο του λαού και του ζητούν θυσίες για να ξελασπώσουν (και) οι ίδιοι.

Ζητούν από την κυβέρνηση, και η κυβέρνηση τρέχει να τα θεσπίσει, Εκτακτα Μέτρα!

Ομως, τα μέτρα που παίρνονται, ούτε βραχυπρόθεσμα είναι ούτε έκτακτα - κι όχι μόνον επειδή ουδέν μονιμώτερον του προσωρινού. Είναι μέτρα που θα λειτουργήσουν μακροπρόθεσμα, εις βάθος χρόνου, που θα διαιωνίσουν όχι μόνον την κυριαρχία, την ασυλία και το απαραβίαστο των Δυνατών, αλλά

θα ξεχαρβαλώσουν ό,τι είχε απομείνει από το κοινωνικό κράτος στην Ελλάδα.

Η πολιτική ξετσιπωσιά με την οποίαν οι σοσιαλιστές, ή οι έστω δήθεν σοσιαλιστές, εγκαταλείπουν πάγιες θέσεις τους (όπως, φερ' ειπείν, το αναδιανεμητικό ασφαλιστικό), προσχωρώντας σε νεοφιλελεύθερα δόγματα (όπως το ανταποδοτικό προς το κεφαλαιοποιητικό ασφαλιστικό), δεν απαντά μόνο στα συμπτώματα της τρέχουσας κρίσης, αλλά μετατρέπει σε κρίση και το μέλλον.

*****

Το κυρίως επιχείρημα των Δυνατών, νταβατζήδων, φοροφυγάδων, μιζαδόρων και αχόρταγων (την ώρα που οι ίδιοι φυγαδεύουν τα κεφάλαιά τους στο εξωτερικό) είναι ότι: ακόμα

κι αν έχετε δίκιο στην κριτική σας, τι να κάνουμε; η πατρίδα κινδυνεύει! ας τη σώσουμε πρώτα και βλέπουμε...

Πρόκειται για επιχείρημα Πατριδοκαπήλων. Δεν κοιτάνε να σώσουν την πατρίδα, αλλά να φουσκώσουν κι άλλο την τσέπη τους. Να βγάλουν κι απ' την κρίση ξύγκι. Και κυρίως

να διασφαλίσουν εδώ και τώρα τη δυνατότητά τους στο μέλλον να 'χουν το πάνω χέρι (μέσα στην τσέπη όλων, ακόμα κι αυτής της δυστυχισμένης μεσαίας τάξης, που πίστεψε για μια εικοσαετία ότι μπορεί ο λαϊκός καπιταλισμός να την πλουτίσει). Το

στρατηγικό αυτό σχέδιο των Δυνατών για αδύναμο λαό στο μέλλον, το μαρτυρούν τα ίδια τα μέτρα που παίρνονται τώρα: για τους μισθούς, τις συντάξεις, την ευελιξία της εργασίας.

Τα μέτρα αυτά δεν στοχεύουν στην παραγωγικότητα και στην ανάπτυξη, αλλά στη διαρκή λαφυραγώγηση όσου πλούτου θα παράγεται. Στη διαρκή σκλαβιά των λαϊκών τάξεων. Οι Ελληνες μπήκαν στη στενωπό και στη λιτότητα πολλά χρόνια πριν.

Τώρα θα θεσπισθούν οι νόμοι που χρειάζονται για να μη βγουν ποτέ.

Με τη σημερινή τεχνολογία οι άνθρωποι θα έπρεπε να εργάζονται λιγότερο και να αμείβονται περισσότερο, μάλιστα να απολαμβάνουν περισσότερα. Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο! - μάλιστα, ο μονόδρομος οδηγεί διαρκώς στο χειρότερο.

Στο όνομα της Σωτηρίας της Πατρίδας, ο λαός της οδηγείται στον όλεθρο. Πρόκειται για σκαστή πατριδοκαπηλία.

Την οποίαν υποστηρίζει σύσσωμο το φαιο-πράσινο και γαλάζιο Μέτωπο.

..........................................

Κι ας μένει τώρα χάσκοντας το μέρος εκείνο της Αριστεράς που παραχώρησε το προνόμιο να μιλούν για πατρίδα στους εθνικιστές, τους φαιούς του κυρ φον κωλοτούμπεν και στα πατριδοκαπηλικά τσιράκια των Δυνατών, πράσινα ή γαλάζια.

Αντιθέτως, η Αριστερά θα έπρεπε να 'ναι εκείνη που σε εθνική και διεθνιστική βάση θα έπρεπε να απευθύνεται στον λαό χάριν της πατρίδας του και του κόσμου όλου, εναντίον της νεοταξικής παγκοσμιοποίησης.

Δεν είναι το «φαντασιακό των Ελλήνων» εκείνο που μας μάρανε, ούτε είναι η Ιστορία απλώς μια «αφήγηση». Δεν είναι η επιδοτούμενη τέχνη αυτή που θα στηρίξει και θα εμπνεύσει τον λαό, ούτε οι δημόσιες σχέσεις στελεχών της Αριστεράς με το κράτος της ΕΡΤ και των ΜΚΟ.

Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή μόνον ο αυτοσεβασμός του λαού, η εθνική αξιοπρέπεια καθώς και η αρωγή της τέχνης και των επιστημών μπορούν να τροφοδοτήσουν και να ενισχύσουν την ταξική πάλη, προς όφελος του λαού, για να μη στείλουν στο τέλος την πατρίδα (και τον πλανήτη) κατά διαόλου οι Δυνατοί και οι Επικυρίαρχοι.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

37 σχόλια

31 Ο/Η Κωνσταντης Αλεξανδρος έγραψε: (πριν 11 έτη)
Τι να πω. Απο το 1980 τουτοι εδω αγοραζουν τις ιδεες μας τις αξιες μας τους φιλους μας, τους γειτονες μας με μια θεση στο δημοσιο ή στους ιδιωτες με το να τα ξεαχασουμε ολα και να σκεφτομαστε σαν το χρυσοψαρο. Χωρις κριτικη, χωρις δικια μας σκεψη,. Δεν υπαρχουν ιδανικα, περηφάνεια και αξιες. .Γεννηθηκε η παγκοσμιοποιηση, σαν τα θεριστιατικα τα αχλαδια, γρηγορα σχεδόν πριν την ωρα της. Και μεις να νοιώθουμε σαν τους σκλαβους της Ρωμης που περιμενουν τον Σπαρτακο. Ξερετε οτι τον Σπάρτακο περιμεναν 3 αιωνες. Λογαριαστε μαγκες. Τα δε αριστερα κομματα ειναι σαν τα Ελληνικα στον 2ο αιωνα. Αιτωλοι, Αχαιο, Μακεδονεςι κλπ. ΑΛΛΟΥ.
32 Ο/Η Κώστας έγραψε: (πριν 11 έτη)
Το άρθρο λέει απλές αλήθειες. Δίδαξα μερικά χρόνια και στην Ελλάδα και σε γερμανικά σχολεία Ελληνόπουλα. Μένω σε μια μικρή πόλη δίπλα στη Φρανκφούρτη. Παρακολουθώ με ηρεμία, κρίνω, συγκρίνω, ξαναργυρνάω στα παιδικά και στα νεανικά μου χρόνια εκεί στην επαρχία. ΄Εμαθα αρκετά, αλλά δεν πήρε το μυαλό μου αέρα. Διαπιστώνω με θυμό ικαι με αγανάκτηση ότι
όσα διδάσκαμε και σαν γονείς και σαν δάσκαλοι
πολλοί τα έγραφαν στα παλιά τους τα παπούτσια.
Όλα έχουν μετατραπεί σε μια πλημμύρα υποκρισίας και ψευτιάς. Δεν θα ήθελα να γράψω περισσότερα. Είναι γνωστά σε όλους μας.
Διάφοροι γερμανοί φίλοι με ρωτάνε κατά πόσο είναι αλήθεια αυτά που γράφουν αυτές τις ημέρες πολλές ευρωπαϊκές εφημερίδες. Τους διαβεβαιώνω ότι απλά περιγράφουν την πραγματικότητα!! Δεν το θεωρώ ντροπή να λέω την αλήθεια. Αυτό έλεγα και στους μαθητλες μου από το 1964 έχς και το 2005. Να τολμούν να αμφισβητούν τους πάντες και τα πάντα. Πρώτα πρώτα τον ίδιο το δάσκαλό τους, αν διαπιστώσουν ότι τους κοροϊδεύει!! Δεν ξέρω , αν το θυμόσαστε που το λέγαμε στην τάξη μας! Συγνώμη μπερδεύτηκα. Δεν ήσαστε μαθητής μου ούτε στην ΄Ανδρο ούτε στην Αθήνα , εκεί στο 100 δημοτικό, απέναντι από την Πάντειο ούτε στις Βρυξέλλες ούτε στη Νυρεμβέργη ούτε στη Φρανκφούρτη ούτε στα άλλα σχολεία που έτυχε να διδάξω. Χαίρομαι που με τους τότε μαθητές μου, τώρα πενηντάρηδες τα θυμόμαστε και τα συζητάμε.
Τους έλεγα ότι θα σας παρακολουθώ, όταν θα μεγαλώσετε, να δω κατά πόσο όσα τότε στο δημοτικό συζητούσαμε, αν τα εφαρμόζετε αν ενήλικοι ..
" Μερικοί κατεργάρηδες εκεί στην όμορφη πατρίδα μου κλέβουν ασύστολα και δεν υπολογίζουν τίποτα. Πολιτικοί, υπάλληλοι,ελεύθεροι επαγγελματίες και όλοι όσοι έχουν τη δυνατότητα και την πρόσβαση στα λεφτά! Το διαπιστώνουμε όλοι κάθε φορά που επισκεφτόμαστε στο γενέθλιο τόπο μας. Από τον τρόπο που λειτουργεί αυτό το ξεχαρβαλιασμένο κράτος το διαπιστώνουμε. Η διοίκηση δεν λειτουργεί, η δικαιοσύνη υπολειτουργεί, οι πολιτικοί ενδιαφέρονται για τους πελάτες τους. Οι κλέφτες και όταν ακόμη υπάρχουν όλα τα αποδεικτικά, κανείς δεν τους ενοχλεί. Κυκλοφορούν ελεύθεροι και κοροϊδεύουν. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα.
Ο Ρομπέν των Δασών δεν υπάρχει πια. Μου το είχαν πει τη χρονιά που βρισκόμουν στον τόπο που είχε δράσει, όταν ως μεταπτυχιακός φοιτητής φοιτούσα εκεί δίπλα στο Πανεπιστήμιο του Nottigham.
Το γνωρίζουμε ότι σ΄ εκείνη την ωραια μας πατρίδα ό,τι και να γράψει ο Τύπος, για ατασθαλίες, κλεψιές , παλιανθρωπιές και κομπίνες, ποτέ δεν το παίρνει στα σοβαρά ούτε η Διοίκηση ούτε η Δικαιοσύνη ούτε η Κυβέρνηση.
Αν έχετε λίγο χρόνο, κάντε τον κόπο να μπείτε στο διαδίκτυο. Διαβάστε κάτι και θα καταλάβετε τι εννοώι. www.korona-omogeneias.de
Στο χωριό κου έλεγαν " Στου κουφού την πόρτα , όσο θέλεις βρόντα!" Ναι, όλοι μας δουλεύουν!!!
Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν καταντήσει την Ελλάδα ένα ξέφραγο αμπέλι!
Αυτό το διαπιστώνουν όλοι όσοι ζουν εκεί στην Ελλάδα ακόμη και στο μικρότερο χωριό. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις του κανόνα που επικρατεί σε εκείνη την όμορφη πατρίδα που κάποτε , όπως έγραφε και ο ποιητής . . . ανθεί πορτοκαλέα...! Τα πράγματα είναι αρκετά απλά.
Οι ερωτήσεις είναι απλές:
Θα αρχίσει κάποτε το κράτος να δουλεύει, δηλαδή να λειτουργεί; Πότε θα πιάσουν τους κλέφτες;
Θα αρχίσουν κάποτε να πληρώνουν φόρους εκείνοι που οφείλουν και να μην αρκούνται στους φόρους που πληρώνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι και ιδιαίτερα εκείνοι που δεν μπορούν να γράψουν υπερωρίες; Δεν θα έπρεπε να πληροφορηθεί ο ελληνικός λαός , ιδιαίτερα εκείνοι που έχουν αναλάβει να τον υπηρετήσουν, πώς λειτουργούν τα άλλα ευνομούμενα κράτη της Ευρώπης; ΄Οσοι κυβερνούν, αυτά τα γνωρίζουν πολύ καλά. Το ίδιο και πολλοί υπάλληλοι, δικαστικοί, πανεπιστημιακοί δάσκαλοι.
Γιατί πολλοί από αυτούς περιορίζονται σε μελοκουβέντες ; Δεν το έχουν καταλάβει ότι είναι βλακείες ναί κάνουν κηρύγματα του είδους: Εμείς δεν έχουμε ανάγκη από ξένα φώτα! Είμαστε απόγονοι εκείνων των Αρχαίων Ελλήνων! Φτιάξαμε Παρθενώνες! Την εποχή που αυτοί εκεί πέρα έμεναν στις σπηλιές, εμείς βγάλαμε φιλοσόφους, ποιητές . . . . και παρόμοιες βλακείες...
Θα έλεξα μια μονάχα φράση:Να ξυπνήσουμε για να μην το πάθουμε σαν τις Χήνες που περιγράφονται στο ποίημα του του Ivan Krilov. Σίγουρα ατ έχετε διαβάσει. Μπορείτε να το βρείτε και στο διαδίκτυο.
Το έχει και το αναγνωστικό του δημοτικού σχολείου. Αξίζει να το δημοσιεύσετε. Θα σας το στείλω με το e-Mail.
Το είχαμε μελετήσει με τους μαθητές μου αρκετές τα χρόνια που δίδασκα Ελληνόπουλα μέσα και στα ελληνικά και στα γερμανικά σχολεία. Αναλύοντάς το τους έλεγα να μην περιφανευόμαστε υπερβολικά για τους . . . προγόνους μας και για τους γονείς μας, αν δεν αξίζουμε όσο εκείνοι. Να φροντίζουμε να τους φτάσουμε και να φανούμε αντάξιοί τους. Διαφορετικά γινόμαστε περίγελοι, φαιδροί και ανόητοι. Τώρα λοιπόν να αρχίσουμε να ζητάμε συνέχεια συγκεκριμένες εξηγήσεις από όλους εκείνους που μας κορόιδεψαν, μας έκλεψαν, μας πρόδωσαν.΄Ολους εκείνους που άλλα μας λένε και άλλα υποκριτικά και αδιάντροπα κάνουν!! Να βγουν όλα στη φόρα! Να επικρατήσει η διαφ
33 Ο/Η Ηλειος Ολυμπιος έγραψε: (πριν 11 έτη)
Δυστυχως το μερος της "αριστερας" που σκεφτεται ετσι ειναι το μεγαλυτερο αγαπητε Θεοφιλε.
εχει επικρατησει η κουλτουρα καποιων που εχουν οικοιοποιηθει την ενοια αριστερα-αριστερος, και την καταδυναστευουν στο ονομα των δογματικων αγκυλωσεων που κουβαλανε.

Αριστερα πανω απο ολα σημαινει προσαρμογη στις συνθηκες με γνωμονα παντα τον ανθρωπο , την δημοκρατια στην ευρεια της μορφη,τον πολιτισμο,το ευ ζειν, την πατριδα, την υπερασπιση της διαφορετικοτητας μας ως εθνους, αλλα και τον σεβασμο στο διαφορετικο.
Με σεβασμο στο φυσικο περιβαλλον,την κοινωνικη δικαιοσυνη με παραλληλη ελευθερια διμιουργιας, και με ευαισθτες κεραιες που λαμβανουν τα σηματα των αλλαγων. Η αριστερα πρεπει να ειναι μεταβλητη εφοσον ολα μεταβαλονται αλλα να λειτουργει παντα ως ασπιδα απεναντι στον ανθρωπο.
Η αριστερα του σημερα αυτη η κατακερματισμενη, Δεν εχει να επιδειξει και πολλα πραγματα, γιατι απλα εχει εκχωρησει προθυμα την καπηλευση ορισμενων πρωταρχικων αξιων οπως Πατριδα, Εθνος, Ελλαδα, Ελληνισμος, κα.
Χαμενη μεσα στις διεθνιστικες της προτεραιοτητες, που να βρει χρονο να ασχοληθει σοβαρα με κατι που λαμβανει υποψιν παρα πολυ σοβαρα η πλειοψηφια του Ελληνικου λαου..

Αρνειται πεισματικα στην πλειοψηφια του ελληνικου λαου να αυτοπροσδιοριζεται, και να εχει δικαιωμα στην διαφορετικοτητα του, λοιδωρωντας δηθεν ως εθνικιστη, Φασιστα, Ελληναρα ,και αλλα πολλα οποιον τολμησει να ψιθυρισει την λεξη "πατριδα" και να αμφισβητησει την ορθοτητα των "διεθνιστικων" τους ιδεολογηματων.
Οι ανθρωποι αν τους βαλεις να χωρισουν 2 γαιδαρων αχυρα, θα βγαλουν τα ματια τους.

Η πληρης ανικανοτητα να αφουγκαστουν τις αναγκες των μαζων.
Λιγο πολυ θεωρουν τον λαο ως "πλεμπα" που χρηζει αναμορφωσης...και ας φωναζουν δηθεν στο ονομα του.
και εις αυριον που λενε....
34 Ο/Η mavro kounavi έγραψε: (πριν 11 έτη)
Προς ν.δ.γ.

O πόλεμος του 1897 ήταν η αφορμή. Η Ελλάδα ήταν σε ήδη σε κατάσταση οικονομικού ελέγχου από το 1892-93 όταν δεν μπόρεσε να πάρει δάνειο. Με τον πόλεμο όλα αυτά έγιναν επίσημα και με την βούλα.
35 Ο/Η λιγομίλητος έγραψε: (πριν 11 έτη)
Όταν είμαστε ανίκανοι να κάνουμε κουμάντο στο σπίτι μας,από τη στιγμή που το έχουμε στήσει με δανεικά,είναι σίγουρο ότι μια μέρα θα το κουμαντάρουν οι δανειστές.Εμείς φταίμε και κανείς άλλος.Στηρίξαμε με πράξεις το ρουσφετολογικό δημόσιο,γλύφουμε τις κατουρημένες ποδιές των βουλευτάδων να διορίσουν τα παιδιά μας και μετά βρίζουμε όλοι μαζί τη βουλή.Ψηφίζουμε συγκεκριμένα πρόσωπα τόσα χρόνια για να τα βρίζουμε μετά.Μάθαμε να ζούμε με πιστωτικές κάρτες και δάνεια και μετά μας φταίνε οι τράπεζες.Γεμίσαμε πρακτορεία προπο και τζόγου και ξεχάσαμε να δουλεύουμε.Ψάχναμε να πιάσουμε τη καλή μέσα από το χρηματιστήριο και όταν οι αετονύχηδες μας μάδησαν αρχίσαμε το σκούξιμο.Σα δε ντρεπόμαστε που γυρεύουμε και τα ρέστα από όλο το κόσμο αφού εμείς είμαστε οι πρώτοι φταίχτες και τους δώσαμε το δικαίωμα να μας ξεφτιλίζουν.Εμείς εκλέγουμε κυβερνήτες,εμείς φταίμε για την κατάντια μας.Στην ίδια κοινωνία ζούμε όλοι,κυβερνήτες και κυβερνώμενοι.Στα ίδια θρανία καθήσαμε και τα ίδια λαμόγια είμαστε ΟΛΟΙ μας.Οπότε αφήστε μερικοί μερικοί τα δάκρυα και τις κατάρες.Μυαλό χρειάζεται να βάλουμε.Τίποτα άλλο.
36 Ο/Η kalliopi έγραψε: (πριν 11 έτη)
Οσοι ταξιδεύουν έξω από την Ελλάδα όταν επιστρέφουν αναρωτιούνται πως οι άλλοι πάνε μπροστά και εμείς πάντα πίσω..οι νταβατζήδες, οι μιζαδόροι, οι πολιτικοί που εμείς αποθεώνουμε στα μπαλκόνια υψώνοντας σημαία τη γελοιότητά μας και το εμετικό γλύψιμο σε κάθε πολιτικάντη που μας υπόσχεται μια μίζα, μια θέση, μια φωτογραφία δίπλα στην καλοσιδερωμένη και χοντρή μουτσούνα του δεν φταίνε....φταίνε? Αυτοί μας αξίζουν........Ακούω νέους ανθρώπους που λένε :"Πηγα εκεί (στο τάδε μαγαζί δηλαδή) και ήταν και η τάδε μοντέλα, ο δείνα τηλεπαρουσιαστής..και αρκετοί celebrities!!!!! Υπάρχουμε όταν συνυπαρχουμε....." Πόση θλίψη Θεέ μου...αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν οι Ελληναράδες από τη μεταπολίτευση και μετά...Δεν παράγουμε τίποτα και το χειρότερο δυστυχώς δεν παράγουμε πολιτισμό....εμείς που χτίζαμε στα πλακάκια του μπάνιου τους δίσκους του Μίκη ξέρουμε πολύ καλά το γιατί.....Τώρα με αραγμένη τη τζιπάρα γιατί ακριβηνε η βενζίνη, με το ρόλεξ status symbol αλλά παρατημένο στο ενεχειροδανειστήριο και τη louis Vuitton ΄΄αδεια από φράγκα θα περιμένουμε να γίνει ένα θαυμα....ποια αλεσμένα στο μύλο των ΜΜΕ μυαλά παράγουν ιδέες και προτείνουν λύσεις? Ποιες αλωμένες από τον καταναλωτισμό και την ύπνωση του φόβου ψυχές, φτερουγάνε να βγούν στο δρόμο και να φωνάξουν "ΦΤΑΝΕΙ, ΩΣ ΕΔΩ, Τώρα θα πάρουμε εμείς την Ελλάδα στα χέρια μας, γιατί η Ελλάδα μας ανήκει!"...Αλήθεια που είναι οι ΄Ελληνες του πνεύματος και της Τέχνης? Απ΄αυτούς περιμένουμε ένα "νεύμα" ένα "Εμπρός να σώσουμε τον τόπο".....Δεν περιμένω απάντηση, απλά ελπίζω....
37 Ο/Η Κατερίνα Σ-Μ. έγραψε: (πριν 11 έτη)
Για τον σχολιαστή politispittas:

Την επόμενη φορά που θα μεταφέρετε τα σχόλιά σας στα μπλογκς, φροντίστε να αποφύγετε τους ρατσιστικούς προλόγους σας: http://blog.teleologikos.eu/?p=3525&cpage=1#comments

- - - - -

Κύριε Σταυρόπουλε,

Μη δίνετε σημασία σε τέτοιου είδους σχολιαστές. Συνεχίστε να τους ενοχλείτε και να τους κάνετε να εκδηλώνονται, έτσι όπως συνέβη και με τον politipittas που εκνευρισμένος από τα άρθρα σας και την ανταπόκρισή σας στο μεγάλο κοινό, λόγω της βαρύτητας του ονόματός σας και της γνωστής τοποθέτησής σας στον αριστερό χώρο, παρασύρθηκε και εκδήλωσε τον ρατσισμό του.

Τον τελευταίο καιρό εκδηλώνεται μια ενορχηστρωμένη διαδικτυκακή επίθεση στο πρόσωπό σας από κάποιους πανάγνωστους που, με υβριστικούς χαρακτηρισμούς έχουν αναλάβει εργολαβικά να σας συνδέεουν με την ακροδεξιά ώστε να απαξιώσουν το λόγο σας. Δεν έχουν επιχειρήματα, απλώς υβρίζουν και γράφουν φαιδρά σοβαροφανή σχόλια, σαν αυτό του politispittas.
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 37

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Στη στήλη
ναυτίλος