Ηλεκτρονική Έκδοση

Πτήσεις στην Ελλάδα ξεκινά η Ryanair

Την Ελλάδα, όχι όμως και την Αθήνα, βάζει στο χάρτη των προορισμών της η μεγαλύτερη εταιρεία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη, Ryanair.

Συνολικά η ιρλανδική εταιρεία θα πραγματοποιεί 6 δρομολόγια προς ελληνικούς προορισμούς. Συγκεκριμένα θα εκτελεί πτήσεις:

• Από το αεροδρόμιο του Μπέργκαμο, κοντά στο Μιλάνο, προς Κω, Ρόδο και Βόλο. Το συγκεκριμένο αεροδρόμιο βρίσκεται 45 χλμ. βορειοανατολικά της ιταλικής  μεγαλούπολης και, σύμφωνα με την Ryanair, τα λεωφορεία φτάνουν στο Μιλάνο μετά από ταξίδι μίας ώρας.
• Από το αεροδρόμιο Hahn της Φρανκφούρτης, επίσης προς τα δύο ελληνικά νησιά και τη θεσσαλική πόλη. Το Hahn βρίσκεται 124 χλμ. δυτικά της πόλης και εξυπηρετείται με λεωφορειακές γραμμές.
• Από το αεροδρόμιο της Πίζα για τη Ρόδο. Το αεροδρόμιο εξυπηρετεί και όσους έχουν ως τελικό τους προορισμό τη Φλορεντία, από την οποία απέχει 80 χλμ. και συνδέεται με αυτή με λεωφορειακές γραμμές και σιδηρόδρομο.

Σημειώνεται, πάντως, πως ο Βόλος εξυπηρετείται από το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, στο οποίο τα έργα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού έχουν σταματήσει.

Σύμφωνα με την Ryanair, οι πτήσεις θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Μάιο. Η εταιρεία εκτιμά ότι θα εξυπηρετήσει συνολικά 200.000 επιβάτες στα ανωτέρω δρομολόγια.

 

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

21 σχόλια

21 Ο/Η e έγραψε: (πριν 11 έτη)
epitelous erxetai.
Taxideuw syxna me ryan sto exwteriko.
elpizw na dieurinei stadiaka ta dromologia kai tis ptiseis tis kai se alla perifereiaka aerodromia na glytwsoume apo aegean & olympiaki.
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 21

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αερομεταφορές και ασφάλεια πτήσεων
Για το ίδιο θέμα
Καθυστερεί η κατασκευή του αεροδρομίου Ν. Αγχιάλου