Έντυπη Έκδοση

Εκπαίδευση για όλους

Για άλλη μία φορά ο κόσμος του ποδοσφαίρου απέδειξε έμπρακτα την υποστήριξή του στην εκστρατεία «1GOAL»: Εκπαίδευση για Ολους.

Ποδοσφαιριστές, διαιτητές, επόπτες, τα παιδιά-συνοδοί των παικτών στα γήπεδα που συμμετείχαν στον φιλικό αγώνα μεταξύ της Ελλάδας και της Σενεγάλης στον Βόλο και στην 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Super League, έδειξαν με συμβολικό τρόπο την υποστήριξή τους στην εκστρατεία «1GOAL: Εκπαίδευση για Ολους».

Την ίδια στιγμή, είτε από τις οθόνες είτε από τα μεγάφωνα των γηπέδων, οι θεατές κλήθηκαν να υποστηρίξουν και οι ίδιοι έμπρακτα την εκστρατεία υπογράφοντας την έκκληση με ένα SMS.

Η παγκόσμια εκστρατεία «1GOAL: Εκπαίδευση για Ολους», ξεκίνησε πρόσφατα και στη χώρα μας. Την εκστρατεία στην Ελλάδα συντονίζει η ActionAid Ελλάς, υπό την αιγίδα της UNESCO και με την πολύτιμη υποστήριξη της ΕΠΟ και της Super League. Η εκστρατεία, η οποία πραγματοποιείται σε περισσότερες από 200 χώρες, έχει στόχο τη συλλογή εκατομμυρίων υπογραφών σε ολόκληρο τον κόσμο που θα παραδοθούν τον Σεπτέμβριο στον ΟΗΕ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο