Ηλεκτρονική Έκδοση

Στόχος της «Χρυσής Αυγής» ο Αντώνης Καφετζόπουλος

Τον Αντώνη Καφετζόπουλο έβαλαν στο στόχαστρό τους μέλη της «Χρυσής Αυγής» στην Καστοριά. Πέταξαν φέιγ – βολάν σε σημεία της πόλης, στα οποία αποκαλούσαν τον ηθοποιό «φιλοσκοπιανό» και «φιλότουρκο», με αφορμή τη συμμετοχή του στους «Οικολόγους Πράσινους».

Από την παράσταση "Σουίτα στο Πλάζα" Από την παράσταση "Σουίτα στο Πλάζα" Το προβεβλημένο στέλεχος των "Οικολόγων Πράσινων" κατηγορήθηκε στη προεκλογική περίοδο ότι διατύπωσε φιλοσκοπιανές και φιλοτουρκικές θέσεις.

Ο Αντ. Καφετζόπουλος βρέθηκε στη Καστοριά για παράσταση του έργου "Σουίτα στο Πλάζα", στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Μέλη της "Χρυσής Αυγής" πέταξαν τα φέιγ-βολάν με τα οποία καλούσαν τον ηθοποιό και μέλος των "Οικολόγων Πράσινων" να φύγει από την πόλη, αλλά και τους κατοίκους της Καστοριάς να απέχουν από την παράσταση, γιατί, όπως ανέφεραν "θα τρίζουν τα κόκαλα του Παύλου Μελά και του Γερμανού Καραβαγγέλη". Το περιστατικό δεν είχε άλλη συνέχεια και η παράσταση δόθηκε κανονικά.

Το θέμα καταδικάζουν με ανακοίνωσή τους οι "Οικολόγοι – Πράσινοι", που κάνουν λόγο για "μακαρθική συμπεριφορά", η οποία "δεν αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία των Δυτικομακεδόνων".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Οικολόγοι Πράσινοι