Έντυπη Έκδοση

Συνέχεια στην κόντρα για την επιλογή διευθυντών στο Δημόσιο

Συνεχίστηκε και χθες σε υψηλούς τόνους στη Βουλή η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, με αιχμή του δόρατος το νομοσχέδιο για επιλογή των διευθυντών στο Δημόσιο και τις επιτροπές σοφών που είχαν προκαλέσει ιδιαίτερες συζητήσεις αυτή την εβδομάδα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Πάνος Παναγιωτόπουλος, σχολίασε ότι η κυβέρνηση υποχώρησε, αφού απέσυρε τον χαρακτηρισμό του κατεπείγοντος, όπως και την προσθήκη για τις επιτροπές σοφών.

Απαντώντας χθες, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης υπογράμμισε ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο μαζί με την τροπολογία θα συζητηθούν κανονικά στην Ολομέλεια της Βουλής την ερχόμενη Τρίτη και κατηγόρησε τον κ. Παναγιωτόπουλο ότι επιχειρεί με απροσχημάτιστο αλλά και σοβαρό τρόπο να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα.

Ο κ. Ραγκούσης διευκρίνισε ότι η σχετική τροπολογία για τις επιτροπές σε θέματα κατεπείγοντος και μείζονος εθνικής σημασίας από τον πρωθυπουργό κατατέθηκε κανονικά και πρόκειται, όπως είχε από την πρώτη στιγμή προγραμματιστεί, να συζητηθεί στην Ολομέλεια την Τρίτη.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Βουλή