Έντυπη Έκδοση

Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη

Επεισόδια μικρής έκτασης έγιναν χθες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια της πορείας που οργάνωσαν το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο (ΕΚΘ) και η Ενωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων (ΕΔΟΘ).

Νεαροί που είχαν εισχωρήσει στην πορεία έσπασαν τις τζαμαρίες στα γραφεία της Αγιορείτικης Εστίας και σε δύο καταστήματα κινητής τηλεφωνίας στην οδό Εγνατία. Ανδρες των ΜΑΤ κινήθηκαν εναντίον τους με δακρυγόνα και χημικά, τα οποία, όμως, έπληξαν κι ένα μέρος των διαδηλωτών και για λίγο η πορεία χωρίστηκε στα δύο, λόγω της παρέμβασης των ΜΑΤ. Στην οδό Αγίου Δημητρίου οι νεαροί μπήκαν σε δύο σούπερ μάρκετ όπου άρπαξαν προϊόντα για να τα μοιράσουν στον κόσμο, ενώ στην είσοδο της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας-Θράκης πέταξαν αυγά και κόκκινη μπογιά.

Η πορεία του ΕΚΘ και της ΕΔΟΘ ξεκίνησε από το ΕΚΘ και κατέληξε στη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης. Λίγο νωρίτερα είχε ολοκληρωθεί η πορεία του ΠΑΜΕ, από το άγαλμα του Βενιζέλου μέχρι τη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης.

Οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες έκαναν δύο στάσεις εργασίας (έναρξη βάρδιας μέχρι 8.30 π.μ. και 8.30 μ.μ. μέχρι λήξη της βάρδιας).

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Οικονομία
Με λέξεις-κλειδιά
Απεργίες και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας
Για το ίδιο θέμα
Μην οδηγείτε στο «ανεξέλεγκτο»