Έντυπη Έκδοση

«Κατακραυγή» από πολλούς χρήστες

Μία από τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της εβδομάδας που πέρασε στο enet.gr ήταν αυτή για τη σύλληψη των διαχειριστών του gamato.info, η οποία όπως ήταν αναμενόμενο συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό σχολίων.

Μερικά ενδεικτικά:

- «Τόσα στραβά και άσχημα έχει αυτή η χώρα και πάρα πολύ σοβαρά μάλιστα, με το gamato ασχολήθηκαν... α ρε χάλια που έχουμε».

- «Μήπως να οργανωνόμασταν και να κάναμε ένα κόμμα όλοι εμείς οι εγγεγραμμένοι χρήστες;».

- «Αντί να συλλάβουν τους αλήτες της Siemens, των ομολόγων, του Βατοπεδίου και τους φοροκλέφτες των εκατομμυρίων ευρώ, συλλαμβάνουν 10 παιδιά που προσφέρουν στον φτωχό κοσμάκη λίγη χαρά και διασκέδαση!».

- «Μήπως να παραδοθούμε όλοι εμείς οι 850.000 παράνομοι "στας Αρχάς" γιατί έτσι θα καθαρίσει επιτέλους αυτή η χώρα από τους κλέφτες, τους φοροφυγάδες κ.λπ.;».

- «Οι εταιρείες παραγωγής δίσκων και τα τσιράκια (ΑΕΠΙ) τους δεν έχουν καταλάβει ότι οι καιροί άλλαξαν. Αν και έκλεισε το gamato, υπάρχουν sites του εξωτερικού που κάνουν την ίδια δουλειά».

- «Ντροπή να ταλαιπωρούν τα παιδιά άδικα. Το site δεν ήταν υπεύθυνο για την παράνομη διακίνηση και το ξέρουν καλά αυτό. Προς το παρόν: http://thepiratebay.org/».

- «Δεν έχουν καταλάβει μάλλον ότι είναι σαν τη Λερναία Υδρα. Κόβουν ένα κεφάλι (site) και βγαίνουν 2...».

- «Τώρα που έκλεισε το gamato θα τρέξω να νοικιάσω ταινίες και να αγοράσω CD. Ρε, πάνε καλά οι άνθρωποι; Και μόνο από αντίδραση δεν θα τους δώσω σεντ».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Πληροφορική και διαδίκτυο