Έντυπη Έκδοση

***Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Βόμβα» από τα Τρίκαλα

«Μπουρλότο» στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής έβαλαν τα Τρίκαλα, που απέδρασαν με τεράστια νίκη από την Επανομή (0-1 την Αναγένηση) στην χθεσινή 28η αγωνιστική.

Τώρα σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή βρίσκεται η Αναγέννηση Γιαννιτσών, που θριάμβευσε επί του Μακεδονικού με 3-1. Ελπίζει και η Βέροια μετά το 2-1 επί του του Πυρσού Γρεβενών. Σπουδαίες νίκες σημείωσαν ακόμη ο Φωκικός (1-0 τον Βισαλτιακό) και ο Εθνικός Φιλιππιάδας με τον ΠΑΟΝΕ (2-1). Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

ΠΡΟΣΦΥΓΗ: Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής (ΕΑΥΑ) προκειμένου να αναζητηθούν και να καταλογιστούν ευθύνες για τους τραυματισμούς αστυνομικών στους περισσότερους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Στο κείμενό τους οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας ανακοινώνουν την απόφασή τους, ζητούν από την επίσημη πολιτεία, την ΕΠΟ και την ΕΛ.ΑΣ. να συμβάλουν στην ανεύρεση των ενόχων και την παραπομπή τους στη Δικαιοσύνη και καλούν τους συναδέλφους τους που πέφτουν θύμα αθλητικής βίας να μη διστάζουν να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη με αρωγό την Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής. «Κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ διανέ-μονταν στις κερκίδες σε ποσότητα βεγγαλικά και πυροτεχνήματα» υπογραμμίζουν μεταξύ άλλων.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Γ' Εθνική
Ποδόσφαιρο