Έντυπη Έκδοση

Ούτε καν ίδρωσαν

Ούτε μπάνιο δεν (θα) χρειάστηκε να κάνουν οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού μετά το τέλος τού -τρόπος του λέγειν- αγώνα με τον καταδικασμένο και προβληματικό Γ.Σ. Ολύμπια.

Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν ίδρωσαν για να νικήσουν 92-54. Το κακό γι' αυτούς είναι ότι τώρα που ψάχνουν ρυθμό για το φάιναλ φορ του Παρισιού, δεν προπονήθηκαν κιόλας. Η φιλοτιμία των παικτών που βοηθούν τη Λάρισα απλά να τελειώσει τη σεζόν δεν έφτανε. Υπό αυτές τις συνθήκες ακόμη και ο σκάουτερ των Μαϊάμι Χιτ (Τσετ Κάμερερ), που ήρθε να δει τον Μπέβερλι, δεν μπόρεσε να εκπληρώσει τον σκοπό της επίσκεψής του στο ΣΕΦ.

Το μοναδικό ενδιαφέρον στοιχείο του παιχνιδιού -πέρα από την εικόνα του μασκοφόρου Μπουρούση- εντοπίστηκε στη στατιστική, μετά τη λήξη του Οι 30 ασίστ που μοίρασαν οι «ερυθρόλευκοι» και τα (μόλις) 3 λάθη που έκαναν είναι αριθμοί που μένουν μεν, αλλά χάνουν τη σημασία τους όταν επιτυγχάνονται χωρίς αντίσταση.

«Ετοιμαζόμαστε για το φάιναλ φορ. Οντως, πολλές φορές η προπόνηση είναι πιο δυνατή από ορισμένα παιχνίδια. Στο συγκεκριμένο, μεγαλύτερη αξία είχε η πνευματική μας αντίδραση», σχολίασε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος προφύλαξε τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη (διάστρεμμα) και στο τέλος έκανε μια αναφορά στον αντίπαλο: «Χρειαζόμαστε τη Λάρισα στην Α1 γιατί έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό μπάσκετ».

«Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι τεράστια. Εύχομαι στον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα για να αποκτήσει η Λάρισα μια ανταγωνιστική ομάδα» ήταν ο επίλογος του Θρασύβουλου Λιάγκα.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μπάσκετ