Έντυπη Έκδοση

Τι ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. για τα ευρήματα DNA

Τα αποτέλεσμα των εργαστηριακών εξετάσεων που προέκυψαν από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση του «Επαναστατικού Αγώνα», ανακοίνωσε χθες η ΕΛ.ΑΣ.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση: «γενετικό υλικό αγνώστων ατόμων (ανδρών και γυναικών) βρέθηκε σε αντικείμενα που κατασχέθηκαν σε οικήματα - κρησφύγετα της τρομοκρατικής οργάνωσης "Επαναστατικός Αγώνας", στις οδούς: Ανθέων 3 στα Καλύβια, Β. Αντωνιάδου 54 στον Καρέα, Μηδείας 7 στην Κυψέλη, Αιγίνης 8 και Υδρας στην Κυψέλη και σε όχημα που βρέθηκε στην οδό Ανακούς 70 στη Νέα Φιλαδέλφεια».

«Από τις συγκριτικές μεταξύ τους εξετάσεις προέκυψε: Γενετικός τύπος βιολογικού υλικού που βρέθηκε σε αντικείμενα του οικήματος-κρησφυγέτου της οδού Ανθέων 3 στα Καλύβια, ταυτίζεται με αντίστοιχο που βρέθηκε σε αντικείμενα του οικήματος-κρησφυγέτου της οδού Αιγίνης 8 και Υδρας στην Κυψέλη. Γενετικός τύπος βιολογικού υλικού που βρέθηκε σε αντικείμενα του οικήματος-κρησφυγέτου της οδού Ανθέων 3 στα Καλύβια, ταυτίζεται με αντίστοιχο που βρέθηκε σε αντικείμενα του οικήματος-κρησφυγέτου της οδού Μηδείας 7 στην Κυψέλη. Γενετικός τύπος βιολογικού υλικού που βρέθηκε σε αντικείμενα του οικήματος-κρησφυγέτου της οδού Αιγίνης 8 και Υδρας στην Κυψέλη ταυτίζεται με αντίστοιχο που βρέθηκε σε αντικείμενο στο αυτοκίνητο ενός εκ των κατηγορουμένων στην οδό Ανακούς 70 στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι το «δακτυλικό αποτύπωμα, που βρέθηκε σε αντικείμενο στο οίκημα της οδού Μηδείας 7 στην Κυψέλη, ταυτίζεται με το αποτύπωμα ενός εκ των συλληφθέντων».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αστυνομικό ρεπορτάζ