Έντυπη Έκδοση

Πρόγνωση καιρού

Το ΠΑΣΟΚ είν' εδώ ενωμένο ΔΝΤ

ΣΗΜΕΡΑ: Αραιή συννεφιά. Ανεμοι: Στα δυτικά Δ-ΝΔ 3-4, ανατολικά μεταβλητοί 3-4 και τοπικά από δυτικές διευθύνσεις 4-5 Μποφόρ.

Θερμοκρασία: Βόρεια 8-26oC, υπόλοιπα ηπειρωτικά 9-28oC, νησιά 11-24oC.

ΑΥΡΙΟ: Ζεστός με αραιή συννεφιά, κατά διαστήματα πιο πυκνή, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά ΝΑ 3-4 με τάση ενίσχυσης το βράδυ, ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3-4, πρόσκαιρα τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, κυρίως στα ηπειρωτικά.

ΤΡΙΗΜΕΡΟ Ζεστός, με πιθανότητα τοπικών βροχών το βράδυ στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Την Πέμπτη στα ηπειρωτικά σποραδικές βροχές και το απόγευμα τοπικές καταιγίδες. Την Παρασκευή στα Δ-Κ-Β σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά το απόγευμα. Οι άνεμοι στα δυτικά ΝΑ 4-6 και στο Ιόνιο τοπικά 7, ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3-5 και τοπικά στο Β. Αιγαίο 6, την Πέμπτη στα δυτικά Δ-ΝΔ βαθμιαία Δ-ΒΔ 4-6 και ανατολικά Α-ΒΑ 4-6 και την Παρασκευή Δ-ΝΔ 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και σε πτώση την Παρασκευή.

ΑΤΤΙΚΗ

Σήμερα: Αραιή συννεφιά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ. Το θερμόμετρο από 14-27oC. Αύριο ζεστός με αραιή συννεφιά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σήμερα: Αραιή συννεφιά. Οι άνεμοι ΝΑ 3-4 Μποφόρ. Το θερμόμετρο από 11-24oC. Αύριο ζεστός με αραιή συννεφιά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Στη στήλη
Καιρός