Ηλεκτρονική Έκδοση

Εκδήλωση για τα ΑμεΑ στο Πανόραμα

Εκδήλωση με θέμα «Παραολυμπιακά και … άλλα» διοργανώνει αύριο ο δήμος Πανοράματος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Φίλων Αθλητών ΑμεΑ, στο δημοτικό γυμναστήριο Πανοράματος.

Ο δήμαρχος Πανοράματος, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης Ο δήμαρχος Πανοράματος, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης Επαγγελματίες αθλητές, από τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας θα συναγωνιστούν σε μίνι αγώνες και επίδειξη των παραολυμπιακών αθλημάτων, όπως ποδόσφαιρο τυφλών σε γήπεδα 5Χ5, Goal Ball, Βόλλεϋ καθιστών, Μπάσκετ σε αμαξίδια.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11.30 το πρωί και θα την παρακολουθήσουν όλοι οι μαθητές των δημοτικών σχολείων του Πανοράματος. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

"Το Πανόραμα δηλώνει πάντα παρών στα άτομα με ειδικές δεξιότητες και ενισχύει όλες τις προσπάθειες υποστήριξής τους. Η συμμετοχή στην εκδήλωση όλων των αθλητικών σωματείων της πόλης μας και αθλητών από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ δείχνει την ευαισθησία τους και το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού και γι΄αυτό τους ευχαριστώ δημόσια" είναι το μήνυμα που στέλνει ο δήμαρχος Πανοράματος, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Τοπική Αυτοδιοίκηση
Μακεδονία και Θράκη
ΑμεΑ