Έντυπη Έκδοση

Τα Τρίκαλα στη Β' Εθνική, 2-0 τον Βύζαντα

Τα Τρίκαλα πανηγυρίζουν την άνοδό τους στη Β' Εθνική μετά από εννέα χρόνια!

Τρελό γλέντι για τους νικητές παίκτες των Τρικάλων Τρελό γλέντι για τους νικητές παίκτες των Τρικάλων Η ομάδα της Θεσσαλίας νίκησε 2-0 τον Βύζαντα Μεγάρων το Σάββατο στο μπαράζ της Νέας Σμύρνης, χάρη σε δύο γκολ του η Ενοκ στο 50' και στο 92'. «Δεν είχα ξαναζήσει τέτοια εμπειρία σε μπαράζ. Να φτάσουμε τόσα κοντά στην άνοδο και να εξαρτάται από ένα παιχνίδι, είναι τρομερό. Θα το έπαιρνα κατάκαρδα γιατί όταν πήρα την απόφαση να αναλάβω τα Τρίκαλα, ήμουν βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε» δήλωσε ο προπονητής των Τρικάλων, Σάββας Παντελίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3» για την εμπειρία που έζησε. Στον Βύζαντα πάντως, τα έχουν με τον διαιτητή της αναμέτρησης Τάσο Κάκο και μιλούν για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε λίγο πριν γίνει το 2-0 στην προτελευταία φάση του παιχνιδιού. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ, Αντώνης Υψηλάντης, δήλωσε: «Οπως είδατε δικαιούμασταν κάτι παραπάνω, μας το στέρησαν. Είναι ντροπή αυτοί οι άνθρωποι να εκπροσωπούν την ελληνική διαιτησία στο εξωτερικό. Είναι αδιανόητο διαιτητές τύπου Κάκου να στερούν από μια πόλη 40.000 κατοίκων να πανηγυρίζει».

ΤΡΙΚΑΛΑ: Τόλιος, Τροΐρης, Κοιλιάρας (85' Καρράς), Γεωργίου, Γιώτας (69' Μαϊστρέλλης), Θεοδοσιάδης, Τελκίνσκι, Σαββίδης (57' Χρυσάφης), Μίγκας, Μανουσάκης, Ενοκ.

ΒΥΖΑΣ: Ούλμαν, Ιωάννου, Αρκουμάνης (75' Καραμπλάκας), Ράσιτς, Ντούνης, Ατματζίδης, Μαζιώτης (59' Ρούσσος), Αντωνόπουλος (78' Καφαντάρης), Οκουε, Λισγάρας, Στρατάκης.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Β' Εθνική