Έντυπη Έκδοση

Ερευνες, μέσω DNA, για το «τσιμενταρισμένο» πτώμα στο Διακοφτό Αχαΐας

Σκηνικό τρόμου που παραπέμπει σε μεθόδους σικελικής μαφίας συνθέτει το θρίλερ με την ανακάλυψη από την ΕΛ.ΑΣ. «τσιμενταρισμένου» πτώματος στο μπάνιο οικίας στο Διακοφτό της Αχαΐας.

Επί μήνες οι νέοι ένοικοι της κατοικίας, όπου είχε διαδραματιστεί ένα από πιο φρικτά εγκλήματα στη χώρα μας, έκαναν ανυποψίαστοι μπάνιο στο σπίτι που είχαν ενοικιάσει χωρίς να γνωρίζουν ότι κάτω από

τα υγρά πλακάκια υπήρχε θαμμένο και τσιμενταρισμένο ένα πτώμα.

Το σώμα είχε τοποθετεί σε σημείο όπου υπήρχε παλαιότερα μπανιέρα. Στη συνέχεια αυτή αλλάχθηκε και κάτω από αυτή τοποθετήθηκε το άψυχο σώμα του άνδρα μαζί με αδρανή υλικά και τσιμέντο πάχους 20 εκατοστών, ενώ πάνω του οι δολοφόνοι δεν παρέλειψαν να τοποθετήσουν και πλακάκια για να μην κινήσουν υποψίες.

«Φτάσαμε στην ανακάλυψη αυτής της απίστευτης δολοφονίας μετά από εισαγγελική παραγγελία και την αξιοποίηση συγκεκριμένων πληροφοριών. Αστυνομικοί της Ασφάλειας του Αιγίου πήγαν στο συγκεκριμένο σπίτι, έκαναν έρευνα και από κάποια περίεργα ίχνη στο μπάνιο εντόπισαν το πτώμα. Κοντά σ' αυτό το σπίτι είχε βρεθεί το αυτοκίνητο του εξαφανισμένου επιχειρηματία» - δήλωσε στην «Ε» ο αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας Δημήτριος Δριβίλας.

Οι διωκτικές Αρχές αναζητούν μια αλλοδαπή αλβανικής καταγωγής η οποία ήταν η ενοικιάστρια την περίοδο της δολοφονίας του άτυχου άνδρα που εκτιμάται ότι συνέβη πριν από περίπου έναν χρόνο και πιστεύουν ότι ο εντοπισμός και η σύλληψή της θα ρίξει άπλετο φως στη σκοτεινή αυτή υπόθεση.

Οπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), μετά την πρώτη εξέταση του πτώματος από τον ιατροδικαστή Πατρών, το πτώμα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου του και να βρεθεί η ταυτότητά του με τη μέθοδο του DNA.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το πτώμα τα άγνωστου άνδρα ανήκει κατά πάσα πιθανότητα στον 42χρονο Ζακυνθινό επιχειρηματία που έμενε στην Αθήνα, ο οποίος είχε να δώσει σημεία ζωής από τον Μάιο του 2009.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί εντόπισαν το τσιμενταρισμένο πτώμα του άτυχου άνδρα στο σπίτι στο Διακοφτό έπειτα από εισαγγελική εντολή για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και τον εντοπισμό της τοποθεσίας των κλήσεων από το κινητό του τηλέφωνο.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αστυνομικό ρεπορτάζ