Ηλεκτρονική Έκδοση

Τριήμερο Ποδηλάτου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Ένα τριήμερο διασκέδασης με μήνυμα υπέρ του περιβάλλοντος, καθώς στο επίκεντρο βρίσκεται η προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου, διοργανώνουν στις 25, 26 και 27 Ιουνίου η HELEXPO και ο Σύλλογος «Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ».

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του "Ballistic cup 2010", οι δύο φορείς διοργανώνουν αγώνες 4 x cross στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, κοντά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, κατά τις ώρες: 7μμ-9μμ .

Οι αγώνες που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Ιουνίου, αποτελούν πρόδρομες εκδηλώσεις των παράλληλων εκδηλώσεων της 75ης ΔΕΘ, που θα έχουν αφιέρωμα στο Ποδήλατο (Βike show) στις 11 – 19 Σεπτεμβρίου. Οι αγώνες που είναι για τις κατηγορίες "Παίδων", "Παμπαίδων" και "Μίνι", θα γίνουν σε ειδικά διαμορφωμένη για τον αγώνα διαδρομή.

Επίσης, από την Παρασκευή 25 Ιουνίου θα μπορούν να δοκιμάζουν μικροί και μεγάλοι φίλοι του ποδηλάτου τις ικανότητές τους στην διαδρομή, αλλά και σε διαγωνισμούς ταχύτητας, κερδίζοντας δώρα από τους διοργανωτές.

"Βάζουμε τα ποδήλατα και το χώρο! Βάλτε τη διάθεσή σας και τη δεξιοτεχνία σας και ελάτε να διασκεδάσουμε!" λένε οι διοργανωτές και προσκαλούν τον κόσμο να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Εμπορικές εκθέσεις
Μακεδονία και Θράκη
Ποδηλασία