Έντυπη Έκδοση

Βιασμοί ανηλίκων

Εξαρση σημειώνουν οι βιασμοί ανηλίκων την τελευταία βδομάδα.

Μετά την επίθεση 34χρονου κατά 9χρονης την περασμένη Πέμπτη στη Λάρισα, σημειώθηκαν άλλα δύο κρούσματα στην Κόρινθο και στη Θεσσαλονίκη και έγιναν γνωστά, μετά τις συλλήψεις των υπαιτίων.

Στην Κόρινθο 56χρονος Τσιγγάνος κατηγορείται ότι βοήθησε τον 17χρονο γιο του να βιάσει ανήλικο κορίτσι 15 χρόνων! Πατέρας και γιος, φέρονται ότι άρπαξαν την ανήλικη κοπέλα παρά τη θέλησή της και την επιβίβασαν στο αυτοκίνητό τους, με το οποίο τη μετέφεραν σε μια ερημική παραλία. Εκεί, ο 56χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, την κράτησε ακίνητη για να μπορέσει ο γιος του να τη βιάσει! Στη συνέχεια, εγκατέλειψαν αβοήθητο το θύμα τους κι εξαφανίστηκαν.

Το κορίτσι κατέφυγε στην Ασφάλεια Κορίνθου όπου διηγήθηκε το μαρτύριο που έζησε. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τους δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής στην Κόρινθο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό ανηλίκου και αρπαγή και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου απ' όπου και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν.

Στη Θεσσαλονίκη, 25χρονος Αλβανός, ο οποίος είχε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια 17χρονης, προσφέρθηκε να τη μεταφέρει με το Ι.Χ. του. Ομως...αντί να την πάει στον προορισμό της, την οδήγησε σε ερημική περιοχή και τη βίασε! Οι αρχές τον εντοπίσαν την επομένη της πράξης του και τον συνέλαβαν μέσα στο δάσος του Σέιχ-Σου.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αστυνομικό ρεπορτάζ