Έντυπη Έκδοση

Γ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ: «ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Α. ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ»

«Τα χρήματα της πώλησης θα τα δώσω σε ιδρύματα και στον Ερασιτέχνη...»

Ο «πόλεμος» στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό καλά κρατεί και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο οποίος μιλάει σπάνια, χθες παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη στον NOVASPORT FM προκειμένου να απαντήσει στα όσα είπε λίγο νωρίτερα ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

«Υπάρχει η τάση να διογκώνονται τα πράγματα», τόνισε ο Τζίγγερ «Υπάρχει η τάση να διογκώνονται τα πράγματα», τόνισε ο Τζίγγερ Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επισήμανε ότι «τα χρήματα που θα πάρω από την πώληση της ΠΑΕ θα τα δώσω σε κάποια κοινωνικά ιδρύματα και στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό», ενώ υποστήριξε ότι ο κ. Βγενόπουλος ανέφερε πολλές ανακρίβειες και τον κατηγόρησε ότι ως μειοψηφία «όχι μόνο δεν σέβεται την πλειοψηφία, αλλά με το 10% θέλει να επιβάλει το δικό του τρόπο, να ασκεί διοίκηση. Δεν μπορεί η μειοψηφία να επιβάλλει με τους δικούς της τρόπους τους όρους στην πλειοψηφία».

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είπε ακόμα:

* Για την πώληση της ΠΑΕ και τις συμμαχίες των παραγόντων: «Το σενάριο περί αγοραπωλησίας της ΠΑΕ δεν το συντηρώ εγώ δύο χρόνια τώρα. Τέθηκε σε συνέντευξη του Βγενόπουλου...».

* Για τη σχέση του με τον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Εκανα συνάντηση μαζί του, που δεν ήταν κρυφή, και έγινε... αδίκημα. Περισσότερο μιλήσαμε προσωπικά για τη μεταξύ μας σχέση, μιας και δεν είχε φύγει η άσχημη αίσθηση που υπήρχε προ πολυμετοχικότητας. Ο κ. Γιαννακόπουλος ουδέποτε έθεσε θέμα προεδρίας, αυτός πραγματικά δέχεται πόλεμο. Ο Βγενόπουλος έρχεται, φεύγει, ξαναέρχεται, φεύγει, δεν έχει κανένα πρόβλημα. Δεν μπορεί να βάλει κανένας τον Παύλο στο ίδιο καζάνι με οποιονδήποτε έρχεται και φεύγει».

* Για το αν γύρισε στο προσκήνιο της ΠΑΕ: «Δεν έχω γυρίσει στον Παναθηναϊκό, ποιος είπε ότι γύρισα; Πιστεύετε ότι ήταν δική μου μεθόδευση; Οταν τα πράγματα οδηγούνται σε ένα αδιέξοδο, τι να κάνω; Να τον χαρίσουμε; Το μοναδικό πρόβλημα στον Παναθηναϊκό είναι ότι τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται κάποιος αγοραστής».

* Για το τι έγινε του Αγίου Πνεύματος: «Δεν υπήρχε καμία συμφωνία του Αγίου Πνεύματος. Υπάρχει μία τάση να διογκώνονται τα πράγματα. Είπε ο κ. Βγενόπουλος ότι υποτίθεται με πήρε τηλέφωνο για να κάνει την πρόταση. Αυτή είναι συνήθης πρακτική του. Να σε παίρνει τηλέφωνο 5 λεπτά πριν βγάλει την ανακοίνωση που έχει ετοιμάσει ήδη. Δεν ισχύει ότι με πήρε τηλέφωνο. Δεν βρέθηκε καμία φόρμουλα για να γίνει έλεγχος στην ΠΑΕ. Θεωρεί ότι ο πρόεδρος πρέπει να είναι ανεξέλεγκτος. Δεν βρήκαμε φόρμουλα συμφωνίας».

Η διαφορά

* Για τη διαφορά με την αγοροπωλησία που έγινε στον Ολυμπιακό: «Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι άλλο είναι ο Παναθηναϊκός και άλλο ο Ολυμπιακός. Ο Παναθηναϊκός το 2008 δεν είχε δάνεια, είχε κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις -όπως του Σπυρόπουλου- και τα καθαρά χρέη ήταν της τάξης των 2 εκατ. ευρώ. Από την πλευρά του, ο κ. Μαρινάκης ανέλαβε τα χρέη από την προηγούμενη διοίκηση και αγόρασε τις υποχρεώσεις του κ. Κόκκαλη έναντι 30-40 εκατ. ευρώ». *

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Παναθηναϊκός
Ποδόσφαιρο
Για το ίδιο θέμα
«Πρόκληση για μένα ο ΠΑΟ»