Έντυπη Έκδοση

Κοντά σε Στολτίδη

Ενα ακόμη βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του Ιεροκλή Στολτίδη ήρθε η διοίκηση της Κέρκυρας, αφού λέγεται πως οι δύο πλευρές έφθασαν σε προφορική συμφωνία.

Τις τελευταίες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι οι «Φαίακες» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του 35χρονου μέσου, ο οποίος αναμενόταν χθες βράδυ στο νησί για να πέσουν οι τελικές υπογραφές. Οι διοικούντες την «κυανέρυθρη» ΠΑΕ απέσπασαν τη θετική απάντηση του πρώην άσου του Ολυμπιακού, αλλά παραμένουν επιφυλακτικοί και αποφεύγουν να πουν οτιδήποτε για την έκβασή της υπόθεσης, αφού πρώτα θέλουν να έχουν πέσει οι υπογραφές.

Οσον αφορά τώρα το θέμα του Μάρκο Μαρκόφσκι, οι Κερκυραίοι δεν τα βρήκαν με τη Δόξα Δράμας και οι διαπραγματεύσεις διακόπηκαν, αφού δεν υπήρξε κανέναν σημείο επαφής μεταξύ των δύο διοικήσεων. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος Καλαντζής είναι μια ανάσα από την Κέρκυρα, ενώ σε πολύ καλό δρόμο φαίνεται ότι βρίσκεται και η μετεγγραφή του Μοχάμεντ Αμπουμπακαρί. Οι Σμαρτ και Φλαβίνιο βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση, με τη διαφορά πως για τον πρώτο γίνονται για να λύσει το συμβόλαιό του (έχει ακόμα ένα χρόνο) και για να τον δεύτερο για να ανανεώσει.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Κέρκυρα
Ποδόσφαιρο