Έντυπη Έκδοση

Πρόβλημα με την καρδιά του ο Ομο

Πρόβλημα προέκυψε ξαφνικά με τον Σουλεϊμάν Ομο στον Πανιώνιο και ο παίκτης βρίσκεται εκτός προπονήσεων.

Κι αυτό γιατί στις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, κάποια από τα αποτελέσματα που αφορούσαν την καρδιά του ήταν σε οριακά επίπεδα και κρίθηκε απαραίτητο να περάσει από ειδικές εξετάσεις τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ο 25χρονος Νιγηριανός αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα από το Τέλκι της Ουγγαρίας, όπου οι «κυανέρυθροι» πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, ώστε να διευκρινιστεί η σοβαρότητα του προβλήματός του και το ιατρικό επιτελείο να είναι απόλυτα σίγουρο για την κατάστασή του πριν αρχίσει πάλι προπονήσεις. Το πιθανότερο είναι η διαδικασία των εξετάσεων να διαρκέσει αρκετές ημέρες και έτσι ο Ομο να μην επιστρέψει πάλι στο Τέλκι, αλλά να περιμένει τους συμπαίκτες του στην Αθήνα, ώστε να ενσωματωθεί στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Πάντως, στο ιατρικό επιτελείο του Πανιωνίου δεν ανησυχούν ιδιαίτερα για την κατάστασή του και θεωρούν περισσότερο τυπικό τον έλεγχο στον οποίο θα υποβληθεί και γι' αυτό το λόγο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και περιμένει απλά το τυπικό για να μπει πάλι στο γήπεδο.

Από εκεί και πέρα, ο Σίτο Ριέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα που περιλάμβανε κυρίως τρέξιμο, αφού βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της αποθεραπείας από την εγχείρηση που υποβλήθηκε τον Μάιο σε κοιλιακούς και προσαγωγούς. Ο 23χρονος Ισπανός θα ανεβάσει σιγά σιγά ρυθμό και θα μπει στο πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του τις επόμενες ημέρες.

Στην «παρέα» των Ιν Γου Εο και Ισαάκ Πούπο, που δοκιμάζονται από τον Πανιώνιο, αναμένεται να προστεθεί και ένας Σέρβος αμυντικός μέσος, ο οποίος ίσως αγωνιστεί στο φιλικό του Σαββάτου με τη Σιόφοκ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Πανιώνιος
Ποδόσφαιρο