Έντυπη Έκδοση

Hot stone massage

Μασάζ με ηφαιστειογενείς πέτρες

Το hot stone massage, το δημοφιλέστατο σε όλο τον κόσμο πλέον μασάζ, το οποίο «χαϊδεύει» την ψυχή και το σώμα, είναι μία μέθοδος που συνδυάζει τα οφέλη των τεχνικών του μασάζ και των ιδιοτήτων των ηφαιστειακών πετρών. Μια εξωτική θεραπεία χιλιετιών, η οποία απελευθερώνει τη συσσωρευμένη ενέργεια από τα σημεία chakra του σώματος συνδυάζοντας θερμές ηφαιστειακές πέτρες και αιθέρια έλαια.

Το hot stone massage είναι μασάζ με καυτές πέτρες. Πριν την εφαρμογή ο θεραπευτής θερμαίνει τις πέτρες σε νερό που βράζει στους 120 ή στους 150 βαθμούς Κελσίου.

Τοποθετώντας τις ζεστές, λείες, ηφαιστειακές πέτρες στα σωστά σημεία του σώματος, ιδιαίτερα σε αυτά που έχουν ανάγκη από χαλάρωση, εξισορροπείται η ροή της ενέργειας του σώματος.

Οι πέτρες, οι οποίες απορροφούν και κατακρατούν τη θερμότητα των ηφαιστείων εκπέμπουν ζεστές δονήσεις ενέργειας, οι οποίες χαρίζουν ηρεμία και ευεξία. Ρυθμίζουν την κυκλοφορία του αίματος και τη ροή του οξυγόνου επιδρώντας καταλυτικά με θετικό τρόπο στο νευρικό σύστημα. Σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια εκλύεται θετική ενέργεια, η οποία κατακλύζει το σώμα και εξασφαλίζει ισορροπία και αρμονία σώματος και ψυχής.

Εφαρμογή

Οταν ξεκινήσει η διαδικασία, ο θεραπευτής κάνει το ίδιο που θα έκανε σε ένα απλό μασάζ, με τη διαφορά ότι τα χέρια του τα αντικαθιστούν οι καυτές πέτρες. Οι πέτρες και η θερμότητα χρησιμοποιούνται για να καταφέρουν να απαλύνουν τους πόνους από τους κόμπους των μυών και να αποβάλουν το στρες από τον άνθρωπο πολύ πιο γρήγορα απ' ό,τι σε ένα κανονικό μασάζ. Ο θεραπευτής μπορεί επίσης να αφήσει κάποιες πέτρες σε συγκεκριμένα σημεία κατά μήκος της σπονδυλικής σας στήλης ή στις παλάμες των χεριών ή ακόμα και στα δάχτυλα, για να βελτιωθεί η ροή της ενέργειας στο σώμα .

Κυτταρίτιδα

Η χρήση των ζεστών πετρών στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας αποδεικνύεται πολύ ευεργετική, ιδιαίτερα εάν συνδυαστεί με τα κατάλληλα αιθέρια έλαια. Κάνοντας μασάζ με τις πέτρες αυτές στις πάσχουσες περιοχές προκαλείται αγγειοδιαστολή, μεγάλη βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας και απομάκρυνση όλων των τοξινών και βλαβερών ουσιών που έχουν συσσωρευτεί στον λιπώδη ιστό. Σε συνδυασμό δε με τις υπόλοιπες ενδεικνυόμενες μεθόδους κατά τις κυτταρίτιδας, π.χ. ηλεκτρολιπόλυση, επιτυγχάνουμε γρήγορα και θεαματικά αποτελέσματα.

Είναι μοναδική η ευεξία που θα νιώθετε όταν τελειώσει η διαδικασία της θεραπείας, της οποίας τα αποτελέσματα θα τα αισθάνεστε για πολλές ημέρες.

Είναι βέβαιο ότι η απόλαυση και η καταλυτική λειτουργία του hot stone massage στο σώμα σας θα λειτουργήσει σαν ένα αποτελεσματικό αντίδοτο στους έντονους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Υγεία