Έντυπη Έκδοση

Διαδικτυακός πλοηγός

ΓΙΑ όπου θέλετε να πάτε, για όλα όσα ψάχνετε όσο είστε στον δρόμο, συμβουλευτείτε τον διαδικτυακό οδηγό που δημιουργήθηκε για να σας λύσει τα χέρια σε κάθε σας διαδρομή.

Το www.letsgo.gr βρίσκει για εσάς οποιαδήποτε διεύθυνση, οπουδήποτε στην Ελλάδα. Εχει τη δυνατότητα να εντοπίσει την καλύτερη και συντομότερη διαδρομή από το ένα σημείο στο άλλο και μάλιστα με επιλογή του τρόπου μετακίνησης (αυτοκίνητο ή πεζός) και -αν θέλετε- αποφυγή δακτυλίου, διοδίων κ.λπ. Επίσης μέσω της υπηρεσίας βρίσκετε στους χάρτες super markets, εμπορικά, ανθοπωλεία, διόδια, τον δακτύλιο, βενζινάδικα και πάρκινγκ. Ακόμα, υπουργεία, ΚΕΠ, εφορίες, δημαρχεία, νομαρχίες, ΕΛΤΑ, αστυνομία, πρεσβείες, όλες τις συγκοινωνίες, τουριστικά αξιοθέατα, μουσεία, γήπεδα, κινηματογράφους, θέατρα. Επίσης εντοπίζει κάθε ΑΕΙ, ΤΕΙ και δημόσιο σχολείο της χώρας, εκκλησίες, τράπεζες, ΑΤΜ... Θέλετε και άλλα;

Ταξιδιάρικο

ΕΠΙΚΑΙΡΟ, εξαιρετικά ενδιαφέρον και ξεφεύγει εντελώς από όσα είχατε μέχρι τώρα στο μυαλό σας για τα ταξιδιωτικά sites. Το www.tripit.com είναι ένας διαδικτυακός οργανωτής ταξιδιών που λειτουργεί ως εξής: εγγράφεστε μέλη και στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του site τον τόπο που θέλετε να ταξιδέψετε. Λίγο αργότερα έχετε στο mail σας κάθε πληροφορία για την τοποθεσία που επιθυμείτε να επισκεφθείτε, ποια αξιοθέατα δεν πρέπει να χάσετε, προτάσεις για φαγητό, διαμονή, λίστα με τις συγκοινωνίες, χρηστικές και χρήσιμες πληροφορίες, χάρτες της περιοχής, ακόμη και οργανόγραμμα του καιρού που θα κάνει όταν θα είστε εκεί! Η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν και έχετε πρόσβαση σε αυτήν και από το pc σας αλλά και από κινητό τηλέφωνο.

Για τα πιτσιρίκια

ΑΝ τα μικρά σας δεν βρίσκονται σε κατασκήνωση ή σε κάποια παραλία, και είναι στο σπίτι μαζί σας, εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία και δώστε τους τη δυνατότητα να ανακεφαλαιώσουν όσα έμαθαν στο σχολείο, παίζοντας με μια... σοφή κουκουβάγια. Στο www.schoolholidaychallenge.com παιδιά των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού (και του Γυμνασίου) μπορούν να μπουν σε έναν ιδιότυπο «διαγωνισμό» γνώσεων που αποτελείται από 50 ερωτήσεις. Οσο πιο γρήγορος ο χρόνος που θα τις απαντήσουν τόσο μεγαλύτερο και το σκορ. Μονάχα προσοχή, γιατί με ένα λάθος ξαναγυρνάτε στην αρχή.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Στη στήλη
www.τελείακαιπαύλα.enet