Έντυπη Έκδοση

Δωρεάν!

ΤΟ Διαδίκτυο είναι γεμάτο δωρεάν καλούδια (freeware προγράμματα και παιχνίδια) που όλοι οι χρήστες μπορούν να εκμεταλλευτούν και να χρησιμοποιήσουν.

Ωστόσο τα περισσότερα από αυτά ίσως να μην είναι καθ' όλα νόμιμα, ενώ υπάρχει πάντα και η παράμετρος «πού να ψάχνω» μέσα στον αχανή Ιστό. Το καλό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πως το ίδιο το Ιντερνετ δίνει τη λύση: το www.dwrean.net δημιουργήθηκε από άτομα με αγάπη και μεράκι για τους υπολογιστές και στόχο έχει να «ψαρεύει» καθημερινά κάθε δωρεάν καλούδι από τον Ιστό, προσέχοντας παράλληλα να είναι εκτός από 100% δωρεάν και 100% νόμιμο. Ετσι δεν χρειάζεται να σπαταλάτε τον χρόνο σας ψάχνοντας, ενώ θα είστε και σίγουροι ότι δεν θα έχετε πρόβλημα με αυτά που κατεβάζετε.

Εντυπωσιακές τοποθεσίες

ΣΤΟΟΥΝΧΕΤΖ, πυραμίδες, Σινικό τείχος, Κολοσσαίο, Μάτσου Πίτσου, Ακρόπολη, Γραμμές Νάζκα, το μέρος που υπάρχουν υπόνοιες ότι βυθίστηκε η Ατλαντίδα, η βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας... Αυτές και πολλές ακόμη τοποθεσίες, που ίσως δεν καταφέρουμε ποτέ να επισκεφθούμε από κοντά, μπορούμε να τις χαζέψουμε από την άνεση του υπολογιστή μας χρησιμοποιώντας το www.googleearthcoolplaces.com/ancient-constructions.php. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε εγκαταστήσει την υπηρεσία google earth -η οποία είναι εντελώς δωρεάν- και μετά ξεκινήστε να σερφάρετε! Ακόμα, μέσα από τον ιστότοπο έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε να «επισκεφθείτε» παράξενα και περίεργα κτίσματα και κτήρια από κάθε γωνιά του πλανήτη, να περιηγηθείτε σε μουσεία, να απολαύσετε την αρχιτεκτονική διάσημων κτηρίων κ.λπ.

Για tech παππούδες

Η ΤΡΙΤΗ ηλικία δεν μοιάζει πια καθόλου με την εικόνα που ίσως είχαμε ώς τώρα για τους παραδοσιακούς παππούδες. Οι περισσότεροι εκπρόσωποί της σήμερα είναι αρκετά tech, χρησιμοποιούν το Ιντερνετ και τα κινητά τηλέφωνα και μέσα από αυτά προσπαθούν να είναι μέσα στα πράγματα και πάντα ενημερωμένοι για όσα συμβαίνουν. Το http://begrand.net είναι μια ενδιαφέρουσα online κοινότητα, που δημιουργήθηκε σχετικά πρόσφατα, απευθύνεται σε tech παππούδες και στόχο έχει να τους ενημερώνει για κάθε καινούργιο σχετικά με την τεχνολογία, αλλά και με τη διαπαιδαγώγηση των μικρών, θέματα υγείας κ.λπ. Ακόμη, έχει φόρουμ στο οποίο τα μέλη ανταλλάσσουν απόψεις, θέτουν ερωτήματα και παίρνουν απαντήσεις κ.ά.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Στη στήλη
www.τελείακαιπαύλα.enet