Ηλεκτρονική Έκδοση

Κοντολίζα Ράις: «Σας αρέσει ο Μότσαρτ;»

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Κοντολίζα Ράις άφησε για λίγο τις διεθνείς σχέσεις και καταπιάστηκε με τον Μότσαρτ, παίζοντας πιάνο δίπλα στο θρύλο της σόουλ Αρίθα Φράνκλιν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η Ράις, ρεπουμπλικανή και στενή συνεργάτης του Τζορτζ Μπους, εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί με την "Βασίλισσα της Σόουλ, μια ορκισμένη δημοκρατική, η οποία είχε τραγουδήσει στην τελετή ορκωμοσίας του Μπαράκ Ομπάμα, προκειμένου να μαζέψουν χρήματα για τη "μη προνομιούχα νεολαία".

Η πρώην υπουργός, η οποία προοριζόταν να γίνει επαγγελματίας πιανίστρια πριν καταπιαστεί με την πολιτική, έγινε χθες δεκτή με επευφημίες, αλλά και ορισμένες αποδοκιμασίες, όταν ξεκίνησε να παίζει το κονσέρτο νούμερο είκοσι του Μότσαρτ με την ορχήστρα της Φιλαδέλφειας.

Η πρώτη μαύρη υπουργός Εξωτερικών, η οποία δικαιολόγησε τον πόλεμο στο Ιράκ υποστηρίζοντας ότι αυτό διαθέτει όπλα μαζικής καταστροφής, χαμογέλασε ελαφρά στο κοινό μετά την εννιάλεπτη παράσταση.

Η αταίριαστη συμμαχία των δύο γυναικών ξεκίνησε με τη γνωριμία τους στο Λευκό Οίκο, μετά την οποία η Φράνκλιν πρότεινε μια συναυλία για "καλό σκοπό".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μουσική
ΗΠΑ