Έντυπη Έκδοση

Βίντεο στο λεπτό

ΤΟ www.facetofind.com είναι ένα site που σας βοηθάει να βρίσκετε σε χρόνο dt όλα τα βίντεο που αναρτούν οι φίλοι σας από το facebook. Επειδή υπάρχουν πολλοί «κολλημένοι» με το facebook, το οποίο αποτελεί και τον κύριο τρόπο επικοινωνίας τους, και επειδή τα βίντεο που ανεβαίνουν καθημερινά είναι πολλά, ιδιαίτερα για όσους έχουν εκατοντάδες «φίλους», ο συγκεκριμένος ιστότοπος θα σας φανεί σίγουρα χρήσιμος. Και αν όχι άμεσα, κάποια στιγμή οπωσδήποτε. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κανένα πρόγραμμα για να το χρησιμοποιήσετε, δεν χρειάζεται να κάνετε copy paste σε links, δεν χρειάζεται να εγγραφείτε μέλη. Απλώς γράφετε το όνομα του βίντεο που ζητάτε και θα το έχετε στη στιγμή, για να το σώσετε στον σκληρό σας δίσκο, να το επεξεργαστείτε, να το μοιραστείτε με όσους θέλετε.

Τέχνη με λέξεις

ΔΕΝ είναι ανάγκη να είστε συγγραφέας για να φτιάξετε αριστουργήματα με λέξεις. Δεν είναι καν ανάγκη να είστε καλλιτέχνης. Τη δουλειά αναλαμβάνει να κάνει το www.wordle.net που μετατρέπει σε έργα τέχνης όσα κείμενα του δώσετε να επεξεργαστεί. Εσείς γράφετε το κείμενο (ή επιλέγετε κάποιο κείμενο από τον ιστό, το οποίο και αντιγράφετε) μέσα στο κουτάκι και πατάτε τη μορφοποίηση. Το site μετατρέπει αυτόματα το κείμενο σε... πίνακα, τον οποίο μπορείτε να τροποποιήσετε αλλάζοντας χρώματα, φορά γραμμάτων, γραμματοσειρά κ.λπ., ή απλά πατώντας το randomise (τυχαία επιλογή αποτελεσμάτων). Και φυσικά μπορείτε να «καλλιτεχνήσετε» και με ελληνικά κείμενα. Δοκιμάστε το.

Φιλοζωικό

ΜΑΘΕΤΕ πώς να προσφέρετε αποτελεσματικά και με ασφάλεια πρώτες βοήθειες σε κατοικίδια και αδέσποτα με μια επίσκεψη στο www.petalert.com. Ο ιστότοπος δημιουργήθηκε για να ενημερώνει έγκυρα και με σαφήνεια όλους τους φιλόζωους που βρίσκονται μπροστά σε έκτακτα περιστατικά με θύματα ζωάκια, μικρόσωμα και μεγαλόσωμα. Επίσης δίνει οδηγίες για καθημερινά μικροπροβλήματα και αδιαθεσίες που μπορεί να βασανίζουν τα κατοικίδιά σας. Ενα site που κάθε φιλόζωος πρέπει να έχει στα αγαπημένα του.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Στη στήλη
www.τελείακαιπαύλα.enet