Έντυπη Έκδοση

Σε «διπλό ταμπλό» χτυπάει ο Αρης

Μετεγγραφές και Αούστρια για τον Αρη, που από σήμερα μπαίνει στην «τελική ευθεία» και στα δύο «μέτωπα».

Οι Θεσσαλονικείς περιμένουν σήμερα τον Γάλλο Ρικάρντο Φατί, που έχουν συμφωνήσει με τη Ρόμα να αποκτήσουν έναντι... ενός ευρώ, ο οποίος θα υπογράψει 3ετές συμβόλαιο για 300 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Οι Ρωμαίοι ζήτησαν να έχουν τον πρώτο λόγο σε περίπτωσης πώλησης εντός της τριετίας, και θα δώσουν 1 εκατ. ευρώ για να τον πάρουν πίσω, ενώ ζήτησαν και ποσοστό 20% σε περίπτωση πώλησης σε άλλη ομάδα που θα δώσει περισσότερα.

Ο Μπαράλες

Ο Εκτορ Κούπερ όμως θέλει κι έναν επιθετικό, και πιθανόν αυτός να είναι ο Αργεντίνος Χερόνιμο Μπαράλες από τη Μπάνφιλντ, παρά τη διαφορά που διαπιστώθηκε στο οικονομικό. Παρ' όλα αυτά οι Θεσσαλονικείς θα στείλουν άνθρωπο να μιλήσει με τους διοικούντες την Μπάνφιλντ, ενώ ο ίδιος με χθεσινές του δηλώσεις αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα. Δήλωσε στην «Info Region» του Μπουένος Αϊρες: «Είμαι σε θέση να παίξω στην Ελλάδα και σε ένα πρωτάθλημα που αναπτύσσεται πολύ. Επιπλέον, εδώ στην Μπάνφιλντ είμαι μπλοκαρισμένος αγωνιστικά μια και υπάρχουν στην ίδια θέση και οι Ραμίρεζ, Σελάγια, Γκαρσία και ξέρω ότι θα υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για μένα να παίξω στον Αρη. Είναι μια σημαντική ευκαιρία για μένα. Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο, αλλά ξέρω ότι θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να παίξω, όπως έγινε και στην Ισπανία». Η πρόταση της ομάδας της Αργεντινής είναι να δοθεί ο Μπαράλες δανεικός για ένα χρόνο κι εφ' όσον ο Αρης θελήσει να τον αποκτήσει το καλοκαίρι, να καταβάλει στην Μπάνφιλντ 1.500.000 δολάρια. Ετσι η προσπάθεια για ενίσχυση συνεχίζεται τη στιγμή που οι «κίτρινοι» αρχίζουν να «ανεβάζουν ρυθμούς» στην προετοιμασία τους για τον αγώνα της Πέμπτης, στη Βιέννη. Ο μεγάλος στόχος, άλλωστε, είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League γι' αυτό και δεν αποκλείεται μετά την επίτευξη του να προχωρήσει σε μετεγγραφή επιθετικού, αφού θα έχει και μεγαλύτερη πλέον οικονομική δυνατότητα.

Χθες οι παίκτες του Κούπερ ξεκουράστηκαν και σήμερα θα επανέλθουν, ενώ θα διαπιστωθεί αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τον Ρονάλντο Γκιάρο, που είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς την προηγούμενη εβδομάδα.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Αρης
Ποδόσφαιρο