Έντυπη Έκδοση

Ποντάρει στην κούραση των πρωταθλητών

Η βαθμολογική του θέση δεν του δίνει την πολυτέλεια να επιλέγει αντιπάλους.

Ετσι την Κυριακή ο Εργοτέλης θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κόπωση του Ολυμπιακού και να πάρει θετικό αποτέλεσμα, που θα τον βοηθήσει στην προσπάθεια για παραμονή. Οι χθεσινές δηλώσεις του Νίκου Καραγεωργίου είναι χαρακτηριστικές: «Ο αγώνας της Κυριακής είναι οπωσδήποτε δύσκολος και γίνεται ακόμα δυσκολότερος γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον πρωταθλητή Ελλάδας. Η βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε δεν μας επιτρέπει να κάνουμε καμιά άλλη σκέψη, παρά μόνο πώς θα καταφέρουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε από οποιοδήποτε παιχνίδι έχουμε μπροστά μας. Η δυναμικότητα και ικανότητα του αντιπάλου είναι γνωστή, εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το 90λεπτο και να πιάσουμε υψηλή απόδοση σύμφωνα με τις δυνατότητές μας». Ο Εργοτέλης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και ο Καραγεωργίου αναμένεται να ξεκινήσει με τους Πόζα, Πλάσεγκερ (ή Γιαλούση), Γελαδάρη, Χίμπλιγκερ, Κορδονούρη, Ορφανό, Μπέτο, Τζούνιορ, Ρομάνο, Ογκουνσότο, Μπουντιμίρ.

ΟΦΗ: Με μια αλλαγή στην ενδεκάδα θα παρατάξει τον ΟΦΗ στην Ξάνθη ο Μαντζουράκης. Στη θέση του τιμωρημένου Κουνενάκη θα παίξει πιθανότατα ο Σφακιανάκης, με τους υπόλοιπους 10 να είναι οι ίδιοι που έπαιξαν την περασμένη βδομάδα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Πιθανή ενδεκάδα: Μάλαρτζ, Σταυρακάκης, Ρουμπάκης, Μπαρκαουάν, Μπερτίν, Μπεθάρες, Σφακιανάκης, Πόποβιτς, Σίμιτς, Μανούσος, Στόλιτσα.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός