Έντυπη Έκδοση

Ο ΑΝΤ1 ξαναβάζει μπροστά τις «μηχανές»

Τα νεά του «χαρτιά» αρχίζει να ρίχνει σιγά σιγά στη «μάχη» της τηλεθέασης και ο ΑΝΤ1. Από τις 6 Σεπτεμβρίου το κανάλι του Αμαρουσίου εφοδιάζει το τηλεοπτικό του πρόγραμμα με νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς «Grey's anatomy».

Και με αυτό το σίριαλ βάζει και πάλι μπροστά -μετά την καλοκαιρινή λαίλαπα των επαναλήψεων- τη ζώνη που έχει «εγκαινιάσει» με τίτλο «prime eleven». Τα νέα επεισόδια του 6ου κύκλου της σειράς θα μεταδίδονται καθημερινά αφού τα στελέχη του ΑΝΤ1 επιχειρούν σιγά σιγά να ξαναχτίσουν το κοινό της συγεκριμένης ζώνης μετά τις 23.00. Το «Grey's anatomy» έχει σαρώσει στα ΕΜΜΥ και έχει αποκτήσει και στην Ελλάδα το δικό του κοινό.

Στον 6ο κύκλο αλλάζουν πολλά. Κάποιες σχέσεις δυναμώνουν, κάποιες άλλες κλονίζονται, ενώ νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους και αλλάζουν τις ισορροπίες. Ενα ισχυρό σοκ περιμένει όλους τους ήρωες: ο θάνατος του Τζορτζ. Ο καθένας βιώνει με τον δικό του τρόπο τον πόνο για τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου τους φίλου και συναδέλφου. Παράλληλα, ο Ντέρεκ και η Μέρεντιθ ζουν επιτέλους για πρώτη φορά ελεύθεροι τον έρωτά τους και η σχέση αναπόφευκτα «σοβαρεύει». Η Ιζι επιστρέφει στα καθήκοντά της μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, όμως νιώθει ότι ο Αλεξ απομακρύνεται από αυτή. Επιπλέον, το Seattle Grace συγχωνεύεται με ένα άλλο νοσοκομείο και νέοι γιατροί έρχονται να ενταχθούν στο δυναμικό του. Ανάμεσά τους και η καρδιοχειρουργός Τέντι Αλτμαν, παλιά γνώριμη του Οουεν από τον πόλεμο στο Ιράκ, που θα αναστατώσει τη ζωή της Κριστίνα... Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Ελεν Πομπέο, Πάτρικ Ντέμπσεϊ, Σάντρα Ο, Κάθριν Χέιγκλ, Τζάστιν Τσέιμπερς, Ερικ Ντέιν, Τζέιμς Πίκενς, Κέβιν Μακίντ, Σάρα Ραμίρεζ, Κιμ Ρέιβερ, Νόρα Ζέτνερ κ.ά.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Τηλεόραση