Ηλεκτρονική Έκδοση

Συγχωνεύθηκαν Α.Ο.Δάφνης και Αμύντας Υμηττού λόγω ...Καλλικράτη

Ο ...Καλλικράτης ενώνει και ομάδες μπάσκετ. Όπως τον Α.Ο.Δάφνης και τον Αμύντα Υμητττού που ανακοίνωσαν τη συγχώνευσή τους μία ημέρα πριν από την κλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2010-11 στην Α2 Ανδρών. Η νέα ονομασία της ομάδας θα είναι Αμύντας Δάφνης.

Στη διοίκηση της ομάδας θα παραμείνει το Δ.Σ. του Αμύντα, ενώ βασικός χορηγός θα είναι ο Κώστας Τζιβελέκας. Προπονητής θα είναι ο Κώστας Σορώτος, ενώ το ρόστερ που επιλέχθηκε θα είναι αυτό του Αμύντα, με κάποιες επιπλέον προσθήκες. Ως έδρα θα δηλωθεί τόσο το κλειστό του Υμηττού, όσο και της Δάφνης.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Αμύντα:  “Με αφορμή την συνένωση του Δήμου Δάφνης - Υμηττού σύμφωνα με το σχέδιο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» και σε συνάρτηση με το "η ισχύς εν τη ενώσει", τα σωματεία Α.Ο. ΑΜΥΝΤΑΣ ΥΜΗΤΤΟΥ και Α.Ο. ΔΑΦΝΗΣ μαζί και με την σύμφωνη γνώμη των Δημάρχων του Δήμου Υμηττού και Δάφνης, αποφάσισαν την συνένωσή τους, με σκοπό την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας με απώτερο στόχο την προσέλκυση ακόμη περισσότερων παιδιών από τον ενοποιημένο πλέον Δήμο Δάφνης - Υμηττού".
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μπάσκετ