Έντυπη Έκδοση

Ν.Δ: Στείλτε μήνυμα στην κυβέρνηση

Να καταψηφίσουν τώρα την κυβέρνηση στις αυτοδιοικητικές εκλογές και να μην το αφήσουν για τις εθνικές που αργούν τρία χρόνια, κάλεσε τους πολίτες ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Πάνος Παναγιωτόπουλος.

«Τα πράγματα δείχνουν ότι άλλες εκλογές δεν έχουμε κοντά», δήλωσε (στον realfm). «Από τη στιγμή λοιπόν που η λήξη της θητείας της κυβέρνησης είναι περίπου 3 χρόνια μετά τις εκλογές τις αυτοδιοικητικές του Νοεμβρίου, καλό είναι όλοι οι συμπολίτες μας να συναισθανθούν και να κατανοήσουν ότι τώρα είναι η ευκαιρία να σταλεί το μήνυμα», συνέχισε. «Ακόμη και αυτοί οι οποίοι είναι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και βλέπουν ότι υπάρχουν πράγματα που δεν πάνε καλά, ας εκμεταλλευτούν αυτή τη δυνατότητα που δίνει η δημοκρατία να στείλουν όλοι ένα μήνυμα μέσα από την κάλπη».

Η συσπείρωση είναι η πρώτη προτεραιότητα για τη Ν.Δ. τρεις εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Ο κακός καιρός στάθηκε αφορμή για να ακυρωθεί η διήμερη περιοδεία του προέδρου της Ν.Δ. στη Χίο.

Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο θα οργώσει τη Θεσσαλία όπου η υποψηφιότητα Αγοραστού για την περιφέρεια εμφανίζει ισχυρή δυναμική.

Καρατζαφέρης προς επίτιμο

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκανε νέα επίθεση φιλίας στην οικογένεια Μητσοτάκη. Εστειλε επιστολή στον πρώην πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη με αφορμή τα 92α γενέθλιά του τα οποία χαρακτήρισε «εφηβικά».

Του ευχήθηκε «μακροημέρευση με την πνευματική καθαρότητα που σήμερα διαθέτει» και έκανε αναφορά στην «ευθικρισία και ευρυχωρία συναισθημάτων» που αχθοφορεί! Με την ευκαιρία άφησε τις αιχμές του για τον Α. Σαμαρά. «Οσον αφορά κάποια απολωλά (εννοεί προφανώς απολωλότα) πρόβατα μην τα συνερίζεστε, "ου γαρ οίδασι τι λέγουσι και τι ποιούσι"» αναφέρει στην επιστολή.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Νέα Δημοκρατία
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές