Έντυπη Έκδοση

Ακροδεξιά τα γιαούρτια στον Αλαβάνο

Ενα στρώμα γιαούρτι καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του Αλ. Αλαβάνου. Πίσω του, μια ομάδα βγάζει απ' τη γεμάτη σακούλα προεκλογικά φυλλάδια του εθνικιστικού συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα».

Ο Ηλ. Παναγιώταρος, υποψήφιος του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή», επιβλέπει την... επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. Ο Ηλ. Παναγιώταρος, υποψήφιος του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή», επιβλέπει την... επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. Τα πετάει στο κεφάλι του. Επάνω τους είναι τυπωμένο το πορτρέτο του Ν. Μιχαλολιάκου, ηγέτη της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή». Μπροστά στον Αλαβάνο στέκεται ένας σωματώδης με ξυρισμένο κεφάλι. Είναι ο Ηλ. Παναγιώταρος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συγκεριμένου συνδυασμού.

Δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο, που δείχνουν ότι την επίθεση στα σκαλοπάτια της εκκλησίας του Αγ. Παντελεήμονα οργάνωσε η εθνικιστική οργάνωση «Χρυσή Αυγή», παρέδωσαν στη δημοσιότητα χθες, σε συνέντευξη Τύπου, μέλη του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής και της Ανοιχτής Πόλης που δέχθηκαν επίθεση την περασμένη Παρασκευή, κατά την επίσκεψη του Αλ. Αλαβάνου.

Στα φωτογραφικά ντοκουμέντα διακρίνονται έφηβοι, που φορούν παντελόνια παραλλαγής και στην τσέπη ξεχωρίζουν τα φυλλάδια της εθνικιστικής οργάνωσης, γυναίκες -που έχουν εκφράσει ακροδεξιές και ρατσιστικές αντιλήψεις σε τηλεοπτικά μέσα- οι οποίες ανοίγουν σακούλες του σούπερ μάρκετ και πετούν αβγά και γιαούρτια, μέλη της οργάνωσης που βρίσκονται δίπλα στα ΜΑΤ και γελάνε παρακολουθώντας το γιαούρτωμα.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές