Έντυπη Έκδοση

Πρόγνωση καιρού

ΘΑ πάμε από κόψιμο

ΣΗΜΕΡΑ: Σε δυτικά τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά και από το μεσημέρι στα υπόλοιπα δυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά, βαθμιαία αυξημένη, με πιθανότητα τοπικών βροχών στη δυτική Μακεδονία.

Ανεμοι: Στα δυτικά νότιοι 4-5 και το πρωί στο Ιόνιο τοπικά 6 με εξασθένηση, ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 3-4 Μποφόρ.

Θερμοκρασία: Βόρεια 10-190C και στη δυτ. Μακεδονία 8-140C, υπόλοιπα ηπειρωτικά 8-220C και στην Ηπειρο έως 150C, νησιά 14-230C.

ΑΥΡΙΟ: Στα δυτικά σποραδικές βροχές κατά τόπους. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά τοπικά αυξημένη και στο ανατ. Αιγαίο πιθανώς πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3-4 και στα νότια τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΗΜΕΡΟ

Την Κυριακή γενικά βελτιωμένος και μόνο στα βορειοδυτικά πιθανώς τοπικές βροχές, κυρίως από το βράδυ. Τη Δευτέρα αρχικά στα βορειοδυτικά και μετά το μεσημέρι στα υπόλοιπα δυτικά βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα το βράδυ κατά τόπους και στα κεντρικά και βόρεια. Την Τρίτη σε δυτικά, βόρεια και ανατ. Αιγαίο βροχές και τοπικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα σποραδικά φαινόμενα μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι στα Δ-Κ-Β νότιοι 3-5 και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 και ανατολικά δυτικοί 3-5 και από τη Δευτέρα από νότιες διευθύνσεις 5-7 και στα πελάγη τοπικά 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση την Τρίτη.

ΑΤΤΙΚΗ

Σήμερα-αύριο Αραιή συννεφιά, το βράδυ πιο πυκνή. Οι άνεμοι Δ-ΝΔ 3-4 Μποφόρ. Το θερμόμετρο από

10-220C. Αύριο λίγη συννεφιά. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σχεδόν αμετάβλητη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Λίγη συννεφιά, αργότερα αυξημένη. Το πρωί τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι νότιοι 3-4 Μποφόρ. Το θερμόμετρο από 10-180C. Αύριο λίγη συννεφιά. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σχεδόν στα ίδια επίπεδα.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Στη στήλη
Καιρός