Ηλεκτρονική Έκδοση

Οριστικοποιήθηκε η αποχώρηση Τσακίρη από τα διοικητικά της ομάδας

Μεταβιβάστηκαν οι μετοχές στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο

Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος έχει πλέον στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος. Και τυπικά πια, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γεράσιμος Βεντούρης, αναλαμβάνει τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος και μάλλον ο ίδιος θα αναλάβει και καθήκοντα προέδρου.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γεράσιμος Βεντούρης Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γεράσιμος Βεντούρης
Ο Ερασιτέχνης πήρε το 67% που αναλογούσε στον Κωνσταντίνο Τσακίρη και μαζί με το 12% που ήδη κατείχε φτάνει το 79%. Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση και πρώτο μέλημα της νέας διοίκησης είναι να βρει νέο προπονητή. Ο Γεράσιμος Βεντούρης είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Τάκη Λεμονή και δεν αποκλείεται στις αρχές της επόμενες εβδομάδας να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί.

Η ανακοίνωση του Πανιώνιου:

"Ολοκληρώθηκε σήμερα 10/12/2010, η υπογραφή προσυμφώνου μεταβίβασης του 67% των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος προς τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο. Από αυτή τη στιγμή ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος, αναλαμβάνει και την ουσιαστική διοίκηση και λειτουργία της ομάδας. Η οριστική μεταβίβαση θα γίνει με την έκδοση της σχετικής άδειας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθούν και τα δύο μέρη για σχετική επίσπευση".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Πανιώνιος
Ποδόσφαιρο
Σούπερ Λίγκα