Έντυπη Έκδοση

Τον πήρε μαζί του στο υπόγειο

ΚΑΜΙΚΑΖΙ της μιας νύχτας, ο Ηλυσιακός πέτυχε στη Λαμία την παρθενική του νίκη και τράβηξε μαζί του το θύμα του στο υπόγειο της βαθμολογίας.

Ο Πανελλήνιος βρίσκεται πια με το ένα πόδι στους 16 του Eurocup και με το άλλο στους 14 της ελληνικής Α2...

Οταν φορούσε τα κιτρινόμαυρα του Αμαρουσίου, ο Αλέξης Κυρίτσης είχε φτάσει ώς το κατώφλι της Εθνικής Ανδρών. Με τα κιτρινόμαυρα του Ηλυσιακού έγινε μπροστάρης στο χορό της σωτηρίας. Οι 27 πόντοι του δρομολόγησαν το επιβλητικό 82-70 και έχρισαν τον ίδιο MVP της 9ης αγωνιστικής.

Δικά του ανδραγαθήματα ήταν αυτά που καταδίκασαν τον Πανελλήνιο σε οδυνηρή ήττα. Ζεστός από το πρώτο ημίχρονο, όταν πέτυχε 13 πόντους με 100% ευστοχία, ο Κυρίτσης ζήτησε από τους συμπαίκτες του μπάλα και χώρο στο τελευταίο τρίλεπτο. Το 67-67 έγινε 68-73 με τρία δικά του καλάθια και έκοψε τα πόδια των γηπεδούχων.

Ο Κώστας Φλεβαράκης προσπέρασε τον έμπειρο Κυρίτση και έδωσε συγχαρητήρια στα νέα παιδιά της ομάδας του, κυρίως τους Κασελάκη-Γαλιώτο: «Παίζουμε με έναν Αμερικανό και έναν κοινοτικό, οπότε κοιτάζουμε το μέλλον με ρεαλισμό. Δεν θα φέρουμε ξένους αφού δεν μπορούμε να τους πληρώσουμε». Ο μοναδικός κοινοτικός, ο Τόντιτς, έδωσε τη χαριστική βολή στον Πανελλήνιο με τρίποντο στο 69-73.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μπάσκετ